HOROSKOP I SUZE: Bik plače zbog ljubavi, Škorpije od sreće, a Blizanci...

Kad je plakanje u pitanju, neko plače što je sentimentalan, neko od besa, neko samo od tuge. Saznajte na šta kreću suze kom horoskopskom znaku

  • 1

Svaki znak horoskopa ima nešto što će mu naterati suze na oči bez odlaganja, pa ako to želite to da izbegnete (ili izazovete), evo šta bi trebalo da znate.

www.astrousluge.com

OVAN plače u situacijama kad ga neko napusti, prevari i izneveri, jer je poverenje važan deo njegovog karaktera.

BIK će se rasplakati jako retko, kada je sam i kad se seti ljubavi koju nije uspeo da zadrži u svom životu, ali nema šanse da se to dogodi u javnosti pred svedocima.

BLIZANCI plaču kao mala deca - iz istog razloga, kad ne mogu dobiti ono što žarko žele, a tužni su i kad je neko neljubazan prema nemoćnima ili starijima.

RAK će se rasplakati kad mu je neko iz porodice bolestan, ali isto tako i kad ne mogu da ostvare ono što žele ili kad ih neko povredi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

LAV izgleda nesalomivo, ali kad nekome iz porodice ne može da pomoge, suze će krenuti u potocima, kao i kad je član porodice bolestan.

DEVICA će pustiti suze kad joj neko povredi ego, ali obzirom kako su jako osetljive na stare i životinje, nije retkost da se zbog tužne sudbine nepoznate osobe kao kiša rasplaču.

VAGA u duši nije baš najverniji znak horoskopa, ali kad ih partner prevari ili očigledno laže, ne mogu da zadrže suze.

ŠKORPIJA plače, za razliku od svih ostalih znakova horoskopa, gotovo isključivo kad je srećna.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

STRELAC će se rasplakati u situacijama kad je nemoćan ili je ostao bez novca, a jednako snažno reaguje i na tuđu nemaštinu.

JARAC će se teško rasplakati, njegov racionalan um jednostavno ne dozvoljava takve emocije, ali će im suze na oči naterati sentimentalne slike iz mladosti.

VODOLIJA plače relativno često, najčešće zbog partnera kojeg su jako voleli, ali nije im strano ni da puste suzu zbog prijatelja koji su ih na neki način izneverili.

RIBE plaču verovatno najčešće od svih znakova horoskopa, prvo zbog osećaja da su iznevereni od strane bliske osobe, a romantični filmovi odmah im teraju suze na oči.

Astrolog i tarot tumač: Marko Voronjin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA