NEDELJNI HOROSKOP: Jarčevi, da li je baš to osoba za vas? Bikovi, ako ne želite bebu, koristite kondom! A vi, Ovnovi, čuvajte se oštrih predmeta!

Saznajte šta vas čeka u nedelji od 4. do 10. aprila - da li će vam zvezde i planete biti naklonjene, da li je neka nova ljubav na pomolu i još mnogo toga

  • 0

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

www.astrousluge.com

OVAN

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Još uvek ste puni elana, pa nećete posustajati kada je poslovna šansa u pitanju. Imate osećaj da blistate i tako će se nastaviti u toku ove sedmice. Od Sunca iz svog prvog polja upijate pozitivnu energiju. Ovo naročito važi za osobe rođene u drugoj dekadi. Oni su počeli da postavljaju sopstvene ciljeve, kada je u pitanju poslovni i emotivni život u pitanju. Možda okruženje uvidi da ste spremni mnogo više da se žrtvujete, ali da to jednim delom radite iz sopstvene koristi. Sve u svemu imate odličan stav, pa nastavite da delate svojim tokom. Finansije mogu da porastu, ali još malo treba sačekati.

Ljubav: U prvoj polovini ove sedmice očekujte prijatno poznanstvo sa osobom koja je dosta uspešna u svom poslovnom svetu. Može to biti neki šoumen, rođen u znaku Lava. Kako dani budu odmicali imaćete sve veću želju da menjate pogled i partnere. U svakom slučaju pred vama je odličan period za slobodne ljubavne veze. Pokušajte da se dobro zabavite.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih, ali oštrih predmeta. Možete da se posečete, jer ste pomalo brzopleti.

BIK

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Vaša podsvest se polako budi, kao i podsvesne želje. U ovom periodu , u toku ovih sedam dana, možete sebe dovoljno da upoznate na neki način. Imaćete i ponekog neprijatelja, mlađa ženska osoba može biti vaš problem. Volećete samoću i prijaće vam rad u tišini. Bićete u stanju da po nekoliko sati meditirate i pokušavate da sredite svoje misli. Nemojte dolaziti u iskušenje sa početka perioda da trošite novac ili da idete u kupovinu, jer možete da potrošite mnogo više. Uviđa se jedna solidna neumerenost u trošenju. Muškarci mogu da troše na žene, kupovinom parfema ili sitnica koje bi im darovali na poklon.

Ljubav: Kada su muški predstavnici u pitanju, možete biti preterano slobodni, kada je u pitanju promiskuitetan stav imperativno postavljen na jedan bizaran način. Neko bi mogao da vas otkrije, pa se savetuje dodatni oprez ukoliko su tajne veze u pitanju. Oni koji su slobodni mogu imati solidne šanse da upoznaju osobu, koja bi mogla prilično da im znači. Pazite na neželjenu trudnoću u narednom periodu.

Zdravlje: Savetuje se meditacija, jer imate dosta nemirne misli.

BLIZANCI

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Rešićete dovoljno svojih problema pomoću prijatelja. Niste skloni individualnim poslovima, pa samim tim kroz ovu integraciju dobijate povećanje novčanog priliva. Poneku ideju ćete usvojiti, jer ste svesni da je ponekad bolje biti i sledbenik nego sami donositi odluke u poslovnim aktivnostima kojima se bavite. Ukoliko vam neko duguje novac, pokušajte da ga tražite u prvoj polovini sedmice, kada imate daleko bolje šanse da ga dobijete. Ako budete čekali sa tom odlukom, možete se čak i posvađati sa dragim osobama.

Ljubav: Nemojte se začuditi ukoliko se budete zaljubili u svog pretpostavljenog. Postaćete čak i prijateljski raspoloženi prema ovoj osobi. Možete steći dragog prijatelja, koji je do juče bio pomalo loše raspoložen u vašem okruženju. Solidna emotivna priča može da vas očekuje sa osobama rođenim u znaku Bika u trećoj dekadi kao i sa Vodolijom iz prve dekade.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena. Ovo je period ličnog razvoja.

RAK

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Osobe u dugoj dekadi ovog znaka mogu da očekuju unapređenje. Solidna finansijska situacija koja već neko vreme traje, protežira se i u narednom periodu. Možete steći figurativno, zlatne poluge. Za ovo ste se mnogo borili, pa sledi krunisanje poslovnih aktivnosti. Od petka se pripazite jedne osobe rođene u znaku Škorpije, kada je u pitanju sumiranje utisaka preko polja posla. Možda vas je neko zapamtio po zlu, pa će biti spreman da vam vrati istom merom. Moguće da ste ovu osobu nekom prilikom dosta povredili u konverzaciji.

Ljubav: Možete očekivati susret sa značajnom osobom preko polja posla. Ovo je osoba koja je u suštini veliki materijalista i neko ko ne odustaje od svojih konstruktivnih ideja. Bićete u prilici i da se ponekad sputite na zemlju, jer su aspekti Saturna u pitanju. Ova planeta vam neće dopustiti veće emotivno širenje u vašu korist.

Zdravlje: Problem sa cirkulacijom i većim zamorom.

LAV

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Ukoliko ste student, imaćete dosta izazovne aspekte prilikom polaganja testova u narednom periodu. Uran vam donosi veliki obrt situacije, pa ukoliko ste marljiv student možete loše proći na ispitu, a oni malo pasivniji, mogu očekivati mnogo bolje rezultate. U svakom slučaju ne izbegavajte svoje obaveze bez većeg razloga. Oni koji imaju hobi u tome mogu biti dovoljno ukalupljeni da ovaj vaš rad može da bude ulazna karta za novo zaposlenje. Niste se do sada usuđivali da se odlučite na novi početak, ali za sve postoji presek. Vas će navesti lična finansijska situacija na brže promene na polju posla. Uvek ste u nekim sitnim poslovima, koji vam donose malu satisfakciju, pa je vreme za čvrste odluke.

Ljubav: Možete se zaljubiti u svog profesora. Osoba koja vam dolazi u ovom periodu mora biti visoko obrazovana i neko ko je možda stranog porekla. Pokušajte da se dovoljno integrišete u ovoj priči, jer možete ostvariti mnogo više na ovom segmentu kroz polje flerta, koji vodi u jaku ljubavnu vezu, u svakom slučaju. Ukoliko ste u braku možda vam se partner sprema na kraći put, koji je ovaj put neizbežan i nosi određenu težinu. Nije u pitanju provod već obaveze, koje moraju da se izvrše.

Zdravlje: Ukoliko ste skloni kožnim bolestima, budite u pripravnosti kada su u pitanju ekcemi ili alergije.

DEVICA

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Imate šansu da već početkom sedmice dobijete mnogo više novca, jer se ovde oseća multiplikacija, kada su novčani prilivi u pitanju. Niste svesni šta sve možete privući u sopstveni dzep od šišarki do povećeg novca, U suštini sve zavisi od vašeg izbora, koji mora biti u skladu sa onim što percipirate kao ispravno u suprotnom nećete imati mnogo sreće. Polovinom sedmice ćete biti skloni preterivanju kada je posao u pitanju, jer ćete pokušati takmičarskim duhom nadjačati ostale, kada je novac u pitanju. Ovim stavom možete doći u sukob sa kolegama.

Ljubav: Naglašeno polje seksualnosti vam daje poseban elan. Potrudite se da ovaj segment upotpunite, jer ćete imati sa kim da podelite iskustvo koje vam se nudi. Ukoliko ste sami imate šansu kod Lava, Vodolije ili Device a naročito sa Bikom ili Vagom. Sve u svemu izuzetan period za one, koji su dovoljno otvorni na segmentu flerta ili veza kratkog daha.

Zdravlje: Čuvajte se nazeba.

VAGA

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Možete se isticati u javnosti i od svoje slave ponešto da zaradite. Svaki vid javnog života nosi određenu satisfakciju, koji vi birate svojom intuicijom ovaj put. Dovoljno ste radili i kroz vaše angažovanje ste shvatili na kojoj ste lestvici pa samim tim i ne plašite se da javno kažete šta mislite. Jezik vam je ponekad oštar kao sečivo, ali od vas se očekivalo da vodite oštru debatu povodom vaših prava i potrebna vam je podrška saradnika, jer ste inače znak koji može da uđe u diplomatiju, ali ponekad uz partnerski stav, više.

Ljubav: Vaše polje partnerstva je puno i vuče ozbiljnu priču, kada je u pitanju vaš stalni partner na koga već neko vreme gledate kao bračnog partnera. Mnoge Vage će u narednom periodu ozvaničiti svoje veze a mogu i prinovu da očekuju. Sve u svemu jedan odličan period pred vama, koji vam pruža mnogo bolju satisfakciju kroz partnerstvo, koje ste gajili dovoljno da možete da uberete plodove svog rada.

Zdravlje: Ukoliko imate problem sa tečnostima, povedite računa o trenutnoj terapiji po tom pitanju.

ŠKORPIJA

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Finansijska situacija bi morala u ovom periodu da vam se popravi, ukoliko već nije. Ne morate da dramite, jer solidni aspekti imaju povoljnu energiju, koja se odnosi na vaše polje materijalizacije. Uspećete da se domognete mnogo veće sume od one, koju ste planirali. Nemate nameru tek sada da se ustručavate, kada vam sve ide kako treba. Saturn koji bi rekao suprotno, u vašem slučaju donosi odličnu poslovnu mogućnost sa zagarantovanom novčanom sumom. Sve one neprijatnosti, koje ste kroz ovu planetu doživeli trenutno nema veći uticaj na vaše raspoloženje.

Ljubav: Trenutni tranziti kroz vaše polje emocija vam mogu doneti mnogo mašte i poneku lažnu nadu. Ukoliko izađete iz zone, koja pruža ovakvu sliku možete se ponadati solidnoj vezi sa nekim novim a to bi trebalo da se desi sa osobom rođenoj u znaku Riba ili Raka već na početku sedmice. Prijatelj sa kojim se često viđate bi mogao da uđe u uži krug, kada je vaš izbor u pitanju.

Zdravlje: Stres i poneki simptom vaše hipohondrije mogu da vam donesu veliku zabrinutost kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovo je više psihosomatske prirode.

STRELAC

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Poslovnu situaciju možete da gledate kroz ružičaste naočare, jer niste još osvestili priliku, koja će vam se desiti. U prvi mah oni koji su angažovani na više aktivnosti van radnog prostora mogu od tog hobija, solidno više novca da zarade. Išli ste srcem koz ovu priču, ali vi ste u suštini svestran znak, koji radi mnogo stvari, kroz jednu solidnu svrhu. Ta svrha može ponekad da bude novac, koji očekujete ili više solidan životni standard. Novca će biti i nemate potrebu da strepite kak će se sve završiti. Ovo se naročito odnosi na one, koji se bave umetnošću bilo koje vrste.

Ljubav: Privlače vas ekscentrični tipovi, koje niste sami birali. Ukoliko ste sami možete se opustiti uz jednu Vodoliju, koja vam donosi izuzetno pozitivnu energiju. Možda ste i sami spremni na veću promenu, pa i na veća dešavanja kada su emocije u pitanju. Ne treba da očajavate ako ne dobijate solidne pohvale od trenutnog partnera, jer ste sami uvideli da vam je partner slab sa empatijom koju uporno priželjkujete, ali očekujte pozitivnu promenu u svakom slučaju.

Zdravlje: Moguće glavobolje, kao i problem sa zubima od polovine sedmice.

JARAC

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Vaš privatni posao je odlično postavljen kroz vaše polje finansija od ovog segmenta tj. vaše peto polje. Imate solidnu šansu da naplatite svoj trud bez poteškoća na koje ste navikli. Umete da se izborite za svoja prava koja su pomalo ugrožena sa konkurencijom na koju niste računali. Sve u svemu, mesta za sve ima pa nemate dugoročne probleme. Kolebljivost vaših finansija je očekivana i na to ste po prirodi navikli, ali isto tako uvideli da je jako bitna poslovna intuicija na polju posla koja može da se stekne tokom dugotrajnog rada.

Ljubav: Zaljubljeni ste u pogrešnu osobu. Neptun vas navodi na pogrešne poteze, emotivne prirode. Morate da se skoncentrišete na bitne stvari u svom životu. Emocije su nešto što vam remeti planove, koje ste doneli po ko zna koji put. Ortaci koji od vas očekuju mnogo više biće vam dobra podrška. Mogu da vas spoje sa jednom osobom, koja će vam vremenom sve više značiti.

Zdravlje: Solidnog ste fizičkog zdravlja, ali problem su vaše emocije, koje sa vama mnogo više upravljaju.

VODOLIJA

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Solidan finansijski priliv, već na početku sedmice je nešto što vas u suštin neće zaobići. Podstaknuti ste da još više privređujete i to u sopstvenoj režiji, pa ukoliko imate privatni biznis eto šannse za mnogo više novca, nego ovaj put. Bićete skoncentrisani na bitne segmente i nećete voditi bespotrebne rasprave kada su vaši poslovi prema inostranstvu široko otvoreni. Proširenje očekujte za neko vreme. Nemate nameru da dopustite da vas okolina sabija u ćošak ovaj put. Imate svoj stav i svoje mišljenje koje nećete promeniti.

Ljubav: Privlače vas dosta mlađi partneri po godinama. Mada mogu samo mladoliko da izgledaju. Nećete odustati od osobe na koju trenutno mislite, jer ne možete da je izbacite iz glave. Pokušaćete da se ipak rešite suvišnog pritiska, pa ćete i sami prići datoj osobi da se uverite na čemu ste trenutno, kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Sistematski pregled, koji niste odavno uradili bilo bi dobro da se odlučite ove sedmice da ga konačno sprovedete.

RIBE

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Niste svesni svojih posledica kada su vaše odluke u pitanju. Bilo bi dobro da imate pored sebe finansijskog savetnika, koji je dobro upoznat sa prirodom vašeg posla u kome ste dovoljno dugo da poznajete suštinu aktivnosti ali vaša umetnička priroda ne razume rečnik ekonomije i mislite da novac ne igra veliku ulogu u vašem životu. Možete biti pomlo loše raspoloženi, kada budete uvideli šta ste sve mogli a niste uspeli, još da ostvarite. Naravno konkurencija, koja vam je za vratom koristi vaše slabe tačke, pa se savetuje dodatni oprez.

Ljubav: Vaša magnetski privlačna priroda retko koga ostavlja bez komentara. Svesni ste svoje lepote, kada je suprotan pol u pitanju. Prolepšali ste se, pa to i ne skrivate od pogleda drugih ljudi. Ukoliko ste u braku, vaša priroda je nestalna, pa partner dobija dvojake slike o vama. Može da pomisli da ste spremni na prevaru. Pričom ćete uspeti da izgladite odnose, koji će vam otvoriti novi vidik kada je vaš partner u pitanju.

Zdravlje: Povišen holesterol u krvi.

Astrolog: Milica Miholjčić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA