Napravio mrežu za spavanje ispod stola - NA POSLU (FOTO)

Svako od nas je, na poslu, pomislio - gde sad da se sakrijem i malo odspavam - ali ovaj car je stvarno smislio gde i ideja je nikad bolja

  • 1

Koliko puta vam je, dok ste na poslu, palo na pamet da bi bilo idealno malo odremati, ali za to ne postoje uslovi. Ko još ima krevet u kancelariji? 

Možda nije krevet, ali je u kancelariji i omogućuje spavanje i to sve zahvaljujući 19-godišnjem grafičkom dizajneru iz Toronta, Akila Raharjou, koji je izumeo viseću mrežu, pomoću koje ćete moći da odremate ispod stola usred radnog vremena.

Mreža se zove "Schnap" te je ona posebno dizajnirana, kako bi odgovarala radnim stolovima, iako ne garantujemo da vas šef neće primetiti. A, čak i da vas primeti, biće impresioniran i verovatno će vam oprostiti.

- Na ideju sam došao kada mi je kolega rekao da je potpuno iscrpljen i kako nije spavao dva dana. Međutim, prava inspiracija stigla je iz jedne Fejsbuk grupe, koja je izrađena kako bi se u njoj delile smešne slike spavanja studenata na mom univerzitetu - otkrio je mladi pronalazač.

Foto: inhabitat.com/ Foto: inhabitat.com/

Koristeći sistem hvataljki i površinskih zaštitnika, mreža se potpuno sigurno može zakačiti ispod stola, stvarajući mesto za spavanje, daleko od radoznalih očiju kolega.

Naravno, tu su i uža za proširivanje same mreže, u slučaju da želiš odspavati nakon porodičnog ručka kod svojih roditelja. Torbica za mrežu takođe se može složiti kao jastuk pa se čini kako je mladi student mislio na baš sve.

"Schnap" je inače stvoren od engleskih reči za školu i spavanje, "school" i "nap", a trenutno je u istraživačkoj fazi. Akil je potvrdio da je trenutno u potrazi za investitorima i nada se skoroj masovnoj proizvodnji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zule

    7. april 2016 | 22:33

    A, sad mali radni stolic ispod mreze, da malo radi kad se probudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA