Kada je dobio mejl, mislio je da je reč o neslanoj šali, a onda je shvatio da mu je ZAISTA PISAO PREMINULI OTAC

Poruka je poslata pomoću stranice FutureMe, koja omogućuje korisnicima slanje imejlova "u budućnost", bilo samima sebi bilo drugim ljudima, radi se o nešto preciznijoj verziji poruke u boci

  • 3

Korisnik Reddita bio je šokiran kada je video da ga u inboksu čeka novi imejl koji mu je poslao njegov otac, jer je on umro dve godine ranije, prenosi Mirror.

Poruka, koja je istovremeno tužna i smešna, poslata je pomoću stranice FutureMe, koja omogućuje korisnicima slanje imejlova "u budućnost", bilo samima sebi bilo drugim ljudima. Radi se o nešto preciznijoj verziji poruke u boci.

Čovek je napisao svom sinu kako je "uvek govorio da će se vratiti i progoniti ga kao duh", a svoju imejl poruku započeo je rečima:

NIKO TI NIŠTA NE DUGUJE: Otac je ćerki napisao pismo koje će pamtiti ceo život!

- Zdravo sine, govorim ti iz groba, buuuuuu!

Napisao je:

- Ozbiljno, kada budeš ovo čitao, ja sam već preminuo. Nadam se da si se do sada dovoljno prilagodio na život bez svog oca i da si pomogao svojoj majci da se privikne. Imam potpuno poverenje u tebe da ćeš se brinuti za nju isto tako dobro kao što sam ja.

NESTAO DEČAK - VAPAJ OČAJNOG OCA: Sine, odmah dođi kući tati, gde ti je i mesto!

Otac je dodao:

Foto: sxc.hu/rajsun22 Foto: sxc.hu/rajsun22

- Želim s tobom da podelim par misli kao i par drugih stvari koje nikako nismo stigli da raspravimo u zadnjih par meseci dok sam još uvek bio koherentan, mogu samo da pretpostavim da me je morfijum pretvorio u biljku. Nadam se da sam te bar zabavio s nekim pristojnim halucinacijama ili brbljanjem".

Snimao je svoju ćerku dok se kupala u moru, a onda je primetio nešto UZNEMIRUJUĆE (VIDEO)

- Kao prvo želim da ti kažem koliko sam ponosan…

I tu se odlomak završava. Redditovac Beersie_McSlurrp napisao je kako dalje "postaje lično".

On je napisao na forumu:

Foto: Profimedia/Fancy Foto: Profimedia/Fancy

- Rekao mi je kako je ponosan što sam postao zapovednik jedinice Granične policije i da me je voleo. Stvarno je divno primiti poruku tako dugo pošto je preminuo.

OTAC MONSTRUM: Slagao da ima 16 godina, pa terao ćerku da mu šalje gole fotke

FutureMe navodi na svojoj stranici:

- Obično je budućnost ta koja se priseća sadašnjosti. Odlučili smo to da preokrenemo. Tako sada možete poslati budućem sebi par reči inspiracije. Ili možda podeliti neke misli o tome šta ćete ili gde ćete biti za godinu ili tri. A mi ćemo napraviti čaroliju putovanja kroz vreme i dostaviti pismo vama.

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radoje

    11. april 2016 | 19:26

    Može bit...mi smo babu sahranili sa telefonom....sjutri dan me zvala i rekla: sinko dragi kad budete dolazili na 40 dana ponesite mi i punjač....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA