Izbacila je JEDNU namirnicu iz ishrane i BUKVALNO se PREPOLOVILA (FOTO)

Kada je shvatila da ima ozbiljan problem, Dona Doerti je odmah pretresla ormariće s hranom i pobacala svu nezdravu hranu i slatkiše, a ujedno se učlanila i u teretanu

  • 5

Jedna majka iz Škotske, koja je nosila venčanicu veličine 20 sada je smršala na manje od 50 kilograma pošto je izgubila polovinu svoje težine.

Dona Doerti (31) iz Glazgova imala je običaj da uglavnom jede naručenu hranu i pila je šest limenki Koka-kole dnevno pa stigla do više od 95 kilograma. Sada nosi veličinu 8 pa sada baca petaka svom odrazu u ogledalu zadovoljna svojom figurom.

Bivša zavisnica od nezdrave hrane živela je na ribi i krompirićima i smrznutim obrocima kroz tinejdžerske godine i nadalje i navikla se da bude predebela.

NIKAD DOVOLJNO ZA NJEGA: Dečak od pet godina non-stop jede, a razlog za to je neverovatan

- U svojim dvadesetim živela sam na grickalicama punim šećera i skoro svaki dan naručivala hranu i nisam brinula o tome kako ona utiče na moje zdravlje - priča Dona Doerti.

Dijete su propadale, jedna za drugom. Do venčanja sa Kevinom Doertijem 2011. godine, ipak je uspela da smrša za jedan konfekcijski broj.

Osamnaest meseci kasnije, na Božić 2013. godine, Dona je shvatila koliko je postala velika kada je gledala slike sestrinog venčanja na kome je bila deveruša. Shvatila je da ima ozbiljan problem i odmah pretresla ormariće s hranom i pobacala svu nezdravu hranu i slatkiše. Ujedno se učlanila i u teretanu. NAĐITE SVOJE MERE: Ovo je vaša idealna KILAŽA prema uzrastu, visini i građi tela! (INFOGRAFIK) - Znam za opasnosti od šećera još od kad je moj otac oboleo od dijabetesa, pet godina ranije, pa sam odluku da šećer izbacim iz ishrane donela još lakše - kaže Dona. Počela je da radi i sa personalnim trenerom tokom 2014. godine i imala je pet treninga nedeljno.

Zamenila je omiljene grickalice zdravim alternativama. Sada doručkuje kašu ili đevrek, jaja za ručak, a večera čili.

POVEĆAVA GRUDI I TOPI KILOGRAME: Ovo seme vam je na dohvat ruke, a da to niste ni znali!

- Sada sama spremam obroke. Svima koji žele neku promenu poručujem da moraju da se motivišu, jer niko to neće uraditi za vas. Sada bacam petake sama sebi u ogledalu. Mnogo bolje se osećam u svom telu - priča Dona Doerti.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ih

    13. april 2016 | 05:00

    Rekoste jednu namirnicu, zena ispraznila ceo frizider lol

  • Djoka

    13. april 2016 | 08:04

    Bravo za otkrivanje tople vode po hiljaditi put. Prestala da jede slatko i junk food, počela da trenira pet dana nedeljno i smršala. Ma da li je moguće!?

  • Luna

    27. april 2016 | 15:00

    A sta je sa viskom koze?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA