BIG BLUE: Još 10% popusta za letovanje u hotelu “Olympian Bay”

Ako želite da po “nepristojno dobroj ceni” dobijete all inclusive odmor u hotelu “Olympian Bay” u Leptokariji, pravo mesto za vas je agencija Big Blue

  • 0

Hotel “Olympian Bay”, jedan od hotela lanca “Rea Hotels” kome pripada i Dion Palace 4*, nalazi se samo dva kilometra od letovališta Leptokarija. Smešten je na širokoj peščanoj plaži okružen mediteranskim rastinjem.

SRPSKI KLUBOVI najzad i u Grčkoj! (FOTO)

Big Blue proglašen za najbolju turističku agenciju u Jugoistočnoj Evropi! (FOTO)

Ima pečat “srpskog kluba” ali i prefiks hotela idealnog za porodični odmor. Osnovna usluga je all inclusive. Ako se svemu doda i “nepristojno dobra cena” (već od 249 evra) za 10 noćenja onda postoji hiljadu i jedan razlog zašto bi trebalo letovati baš ovde.

Foto: Big Blue/Promo Foto: Big Blue/Promo

Međutim, to nije sve. Agencija Big Blue, za svoje goste, odobrava još i 10% dodatnog popusta na postojeće cene za rezervacije i uplate do 18. aprila. Ova ponuda važi samo za varijantu sopstvenog prevoza uz napomenu da sve sadržaje i komfor hotela “Olympian Bay” možete da koristite već od 24. maja.

U sezoni, do Lepotokarije i hotela “Olympian Bay”, možete ovog leta i avionom. Prvi čarter agencije Big Blue s beogradskog aerodroma put Soluna poleće 21. juna. Smene su koncipirane na 11 dana 10 noćenja.

Od solunskog aerodorma do Leptokarije (110 km) čeka vas još i transfer autobusom. Kad sve saberete to je mnogo, mnogo manje vremena od vožnje kolima ili autobusom od Beograda do iste destinacije u Grčkoj. Cene aranžamana s uračunatim avio-prevozom kreću se već od 399 evra zavisno od perioda u kome se letuje.

Foto: Big Blue/Promo Foto: Big Blue/Promo

Hotel “Olympian Bay” raspolaže sa 124 smeštajne jedinice i 4 suite koji se nalaze u glavnoj zgradi. U sedam blokova bungalova se nalaze ukupno 140 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju kupatilo s fenom za kosu,kao i klima uređaj, telefon, SAT TV, mini-bar, sef, balkon ili verandu.

Neke od soba u glavnoj zgradi imaju pogled na more, a neke gledaju na planinu. Gosti agencije Big Blue, i to treba znati, biće isključivo smešteni u ove zime potpuno renoviranim i adaptiranim prostorima.

Iz ponude Big Blue agencije izdvajamo porodične bungalove koji su površine oko 19m²-23m². Namenjeni za smeštaj dve do četiri osobe. Locirani su uglavnom u prizemlju i imaju pogled na baštu. U porodičnim bungalovima postoje francuski ili dva standardna ležaja i kreveti na sprat ili jedan pomoćni ležaj. Unutar kompleksa postoje i dva a la carte restorana, glavni bar, bar kod bazena i na plaži i mini-klub za decu.

Foto: Big Blue/Promo Foto: Big Blue/Promo

Olympian Bay” ima još i veliki parking, dva otvorena bazena, dečji bazen, mali tržni centar, organizovanu celodnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle, fitness centar sa sobom za masažu, teretanu i džakuzi, teren za mali fudbal i košarku, pet teniskih terena, uslove za vodene sportove...

S obzirom da hotel nosi i pečat “srpski klub” za goste Big Blue agencije obezbeđen je i animator za decu na srpskom jeziku.

WiFi internet konekcija je besplatna u delu kod recepcije i oko bazena. Oni koji uživaju u obilasku okoline predlažemo odlaske do mesta Katerini koje se ponosi svojom šoping zonom s brojim prodavnicama ali i sjajnim kafeima i restoranima s odličnom ponudom i sjajnom atmosferom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA