U TRAVELLAND-u letovanje 45 EUR!

Svi koji su razmišljali da ove godine možda propuste letovanje, iz materijalnih razloga, sada će dobro preispistati svoju odluku. U agenciji "Travelland" paket aranžmani sa prevozom kreću se već od 45 EUR!

  • 5

Kako se bliži turistička sezona, obično prolaze i popusti za rani buking. Međutim, u agenciji "Travelland" još uvek imaju specijalne ponude koje traju sve do kraja aprila meseca. U pitanju su specijalne akcije za paket aranžmane sa autobuskim prevozom i apartmanima na Halkidikiju, u Grčkoj.

- Može se slobodno reći da letovanje može biti jeftinije od vikenda u Srbiji – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije "Travelland". – Imajući u vidu da imamo specijalne paket aranžmane po ceni već od 45 EUR, onda je to apsolutna istina. Imamo klijente koji su već uplatili letovanje, a zbog ove specijalne akcije dolaze da uplate još jedan termin.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Uverili smo se u turističkoj agenciji "Travelland" da po ceni već od 45 EUR možete uplatiti paket aranžman sa autobuskim prevozom u prelepoj vili "Sarikas" u mestu Polihrono. Vila "Sarikas" ima odličnu lokaciju, u blizini kafića, restorana i prodavnica, sa WiFi internetom i lepim bazenom.

Za specijalne akcije u ovom trenutku su agenciji "Travelland" pripremili ponude za apartmane u popularnom Pefkohoriju, šarmantnom Haniotiju, cvetnom Polihronu, mirnom Dionisosu i uzavreloj Kalitei. U Pefkohoriju: "Aloni Palace 2" po ceni već od 45 EUR, "Mery House" po ceni već od 50 EUR, "Labrini" po ceni već od 45 EUR. U Haniotiju poznati "Tambos" po ceni već od 50 EUR. Kalitea nudi apartmane "Brothers House" po ceni već od 85 EUR. I još mnogo toga. I sve sa autobuskim prevozom.

Printsrkin: Youtube/n.p. photography Printsrkin: Youtube/n.p. photography

- Tradicionalno najpopularnija mesta su Pefkohori i Hanioti, ali specijalne cene imamo i za druge zanimljive destinacije Halkidikija – objasnio nam je Milan Jovanić. – Kalitea je malo veće mesto i posebno atraktivno za one koji vole šoping i noćni provod. Dionisos je nešto mirnija varijanta, sa prelepim plažama. Ove godine bih posebno izdvojio Polihrono i vilu „Sarikas“, kao jedan od najboljih odabira za leto 2016.

Paket aranžmani u specijalnoj akciji imaju čak i umanjenje cene za sopstveni prevoz, ali svakako u agenciji "Travelland" nude i one aranžmane koji nemaju uključen autobuski prevoz. Najam svih apartmana do kraja aprila podrazumeva popust do čak 20%. Turistička agencija "Travelland" posebno izdvaja luksuzni objekat "Adonis Village", koji je apsolutno nov i svoje prve goste imaće ovog leta. Specijalni paket aranžman u objektu "Adonis Village" sa autobuskim prevozom može se uplatiti po ceni već od 85 EUR.

Printskrin: YouTube/StratOsfear Productions Printskrin: YouTube/StratOsfear Productions

Ne treba zaboraviti i obilaske gradova Evrope, sa agencijom "Travelland", a tokom majskih praznika. Romantična Venecija po ceni već od 79 EUR i zlatni Prag po ceni već od 129 EUR. Naravno tu su i mnogo druga putovanja za Uskrs i Prvi maj.

- Specijalne akcije za paket aranžmane na Halkidikiju traju do kraja aprila – završio je Milan Jovanić iz agencije "Travelland". – Veliki broj termina je već rasprodat, pa ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da nam se što pre jave, zbog limitiranih kapaciteta, ili da nas posete u Dobračinoj 43 u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin licemer

    20. april 2016 | 19:11

    Zbog desavanja u Grckoj, cekat cu jos malo da aranzmani padnu na realnih 15 - 20 €.

  • Nemanja

    20. april 2016 | 21:33

    Ko nije isao toplo mu preporucujem Egipat-nista, nigde ni blizu za toliko para se ne moze porediti sa ugodjajem koji tamo dobijate.. 365 dana sunca, dobre plaze, TOP hoteli (sobe, kupatila, bazeni, restorani, kafici) i ostale pratece aktivnosti. RAJ za hedoniste... Bilo sa drustvom ili sa partnerom sa idete, provescete se maxx i posle povratka osecacete se kao da ste bili godinu dana na odmoru.. Sve to za 500-600e 10-12 dana, da vam vise ni 1e ne treba.. Paralela ovome u Egiptu u Turskoj i Grckoj (ostalo se vise i nema sta porediti) kosta 2000-3000e.. Da ne napominjem da je trenutno Egipat najsigurnija destinacija od nabrojanih... Bio sam tamo 6 puta, i svaki put sam se extra proveo, bio sam i u Grckoj i Turskoj i nisu ni blizu ni po cemu.. Moja preporuka je ipak Hurgada i naravno-ne napustenje resort'a, jer je ipak opasno sada a apsolutno vam i ne treba nista van kapija hotela...

  • Kristijan

    22. april 2016 | 18:23

    Mislim da je Grčka dobro mjesto za ljetovanje i da je put vrlo jeftin.ako se otiđe mislim da će se svi zabaviti. Traveland je odličan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA