VEČERAS JE ROZE PUN MESEC: Spremite se za strastven i uzbudljiv period

Ako tome dodate i činjenicu da je trenutno Mars retrogradan, a i Merkur se sprema da krene tim hodom, više je nego jasno da nas očekuje buran period

  • 3

Da li ste nekada čuli za "roze pun mesec"? To je naziv za najmanji pun mesec u godini  - kada je naš satelit najudaljeniji od planete. Ove godine se nalazi u Škorpiji, a njegova dejstva ćemo tek osećati. 

LAŽ SE ŠIRI FEJSBUKOM: Zeleni Mesec ne postoji, ne nasedajte na ovu FOTOGRAFIJU!

Ako tome dodate i činjenicu da je trenutno Mars retrogradan, a i Merkur se sprema da krene tim hodom, više je nego jasno da nas očekuje buran period.

Pun mesec u Škorpiji je ovog puta u opoziciji sa Suncem, koje je u Biku, što u prevodu na jezik ljudi koji ne govore astrološki, znači da može da dođe do velikog broja problema na polju finansija i ljubavi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Večeras je idealno veče za seks i svi astrološki znaci če osećati pojačanu seksualnu energiju. Ipak, za one koji žele ozbiljnu vezu ovo nije povoljan period.

U ovom periodu takođe može doći i do kraja ljubavnih veza, posebno onih koje su bile zasnovane samo na fizičkoj privlačnosti.

Budući da je Škorpija asocijacija za misteriju i tajne, imaćete pojačane instinkte, a moguće je i da će se otkriti neke dugo skrivane tajne.

Sve u svemu, pred nama je strastven i veoma uzbudljiv period.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Broj Jedan

    22. april 2016 | 00:06

    Srbi, horoskopi su cist satanizam,manite se od toga pravoslavci moji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA