Naručila je matursku haljinu iz bajke a kada je otvorila paket MISLILA JE DA JE REČ O SKRIVENOJ KAMERI! (FOTO)

Prema devojčinim rečima, bila je presrećna jer je našla haljinu iz snova i to u svojoj omiljenoj, roze boji, a mislila je da će joj stajati "kao salivena", i bila je ushićena sve dok nije dobila paket

  • 8

Elivija Brigs (17) ostala je šokirana kada je dobila haljinu koja nije bila ni nalik onoj sa fotografije na internetu, koju je kupila jer je želela da ponese čarobnu kreaciju na svojoj maturskoj večeri.

Foto: Twitter/@alivia_briggs Foto: Twitter/@alivia_briggs

Maturantkinja iz Alabame je na svoj Tviter profil okačila fotografije haljine koju je našla na jednom sajtu za onlajn kupovinu i one koju je dobila pošto je pomenutu poručila, o to po ceni od 223 dolara!

Foto: Twitter/@alivia_briggs Foto: Twitter/@alivia_briggs

Prema devojčinim rečima, bila je presrećna jer je našla haljinu iz snova i to u svojoj omiljenoj, roze boji, a mislila je da će joj stajati "kao salivena", i bila je ushićena sve dok nije dobila paket.

Foto: Twitter/@alivia_briggs Foto: Twitter/@alivia_briggs

Kada je otvorila pošiljku - imala je šta i da vidi! Kako kaže, mislila je da je reč o nekoj grešci, te da je greškom dobila posteljinu... Njoj, kako kaže, nije bilo žao utrošenog novca, sve dok nije shvatila da nije dobila ono što je platila, pa čak ni rok isporuke nije bio ispoštovan! Mislila je da haljina neće ni stići, pa je, na svu sreću, obezbedila sebi drugu toaletu, piše britanski "Dejli mejl".

Foto: Twitter/@alivia_briggs Foto: Twitter/@alivia_briggs

Na kraju, devojka je ipak blistala na svojoj maturskoj večeri u predivnoj zelenoj haljini, a niko nije ni primetio da je haljina zapravo - pozajmljena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koala

    26. april 2016 | 01:39

    Devojci nista ne fali lepa i zgodna,steta sto su je prevarili a svi to rade preko neta.Ova joj je cak i lepsa od te roze.

  • dragana

    26. april 2016 | 03:46

    Cemu tako ruzan komentar? Ako se bolje pogleda haljina nikako nije ista. Ne znam kako se kupuje preko neta, mozda je devojka i omanula velicine ali daleko da je lose gradjena ili ruzna. Mlada je, a mladost je lepa.

  • ana

    25. april 2016 | 23:38

    pa to je to . trake na kojima visi se odrezu malo ispegla i teba telo a ne daska kao ova jadna neuhranjena padaviuicarka.Na faci i dzak dobro stoji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA