SEKSI MANEKENKA SE SKINULA DO GOLE KOŽE i ispričala golu istinu o sebi! (FOTO) (VIDEO)

Ona je bila model prezenter za modne kuće H&M i Calvin Klein i radila je svuda po svetu, a i vlasnica je Vog-ove naslovnice. Ipak, sve ovo nije bilo dovoljno da Advoa bude zadovoljna svojim životom

  • 4

Mnoge javne ličnosti, pogotovo u svetu, lečile su se od bolesti zavisnosti. Najčešće je to bio problem sa drogom. Ipak, malo njih se odlučilo da o tome otvoreno priča i da podeli svoje iskustvo sa osobama koje imaju iste probleme u životu.

Ako ovo jedete i pijete svaki dan, vi ste narkoman! 

Pobedite cigarete i alkohol pomoću ovog napitka (RECEPT)

Advoa Aboa, britanska manekanka, koja ima samo 23 godine, odlučila je da progovori o svom iskustvu u seriji "StyleLikeU", gde poznati skidajući odeću sa sebe i fizički otkrivaju kako je biti u njihovoj koži, prenosi Daily Mail.

Ona je bila model prezenter za modne kuće H&M i Calvin Klein i radila je svuda po svetu, a i vlasnica je Vog-ove naslovnice. Ipak, sve ovo nije bilo dovoljno da Advoa bude zadovoljna svojim životom.

A photo posted by StyleLikeU (@stylelikeu) on

- Mislim da sam rođena tužna. Još od tinejdžerskih dana sam primećivala samo svoju nesreću. Ja sam nosila kikice, dok su druge devojčice imale lepu pravu kosu, a kada sam ispravila kosu, onda sam mesecima nosila šešire, jer sam se osećala totalno uvrnuto. Nikada nisam bila jedna od onih lepih plavušica, sa svetlim očima i belim haljinicama. Osećala sam se odbačenom - ispričala je Advoa skidajući polako garderobu sa sebe.

Ova manekenka je patila od depresije, bipolarnog poremećaja i teške zavisnosti od droge. A sve je počelo još sa njenih 14 godina, kada je prvi put na svom rođendanu probala drogu.

- Od tog trenutka probala sam sve vrste droge, do kokaina, ali sam se opredelila za ketamin, jer njgovo anestetičko dejstvo umiruje i konje. Droga mi je u početku pomagala i da se nosim sa svojom profesijom. Ali, ono što je najbitnije, više nisam bila sama, uvek sam imala društvo za drogiranje. Mada, ponekad mi je bilo dovoljno da sedim u svojoj sobi i da se uradim samo da bih izašla iz svoje kože - objašnjava Aboa.

A photo posted by StyleLikeU (@stylelikeu) on

Tada su u pomoć priskočili njeni roditelji, koji su joj pomogli da se odluči za rehabilitaciju u centru u Arizoni. Tamo je dočekao tim stručnjaka na čelu sa doktorkom Kler.

- Tretman je bio težak. Bilo je momenata kada sam mislila da nisam sposobna da bilo šta osetim u životu, ni jednu jedinu emociju. Bila sam prazna i nisam želela svoj život, sve ono što je činilo Advou Abou - ispovedila se.

Iako je mislila da joj se ništa pozitivno neće daseiti u životu, na terapiji je bila razuverena. Upoznala je mnoge ljude koji su imali isti problem kao ona. A i dobila je podršku od prijeteljice modela Kare Delavin.

- Advoa je uvek bila jako povučena i stidljiva, kao da se krila od ljudi. Njena najveća borba je bila da se izvuče iz sopstvene ljušture - opisala je Kara svoju drugaricu.

Foto: Facebook/Adwoa Aboah Foto: Facebook/Adwoa Aboah

Posle prve rehabilitacije, britanska manekenka je prošla kroz još nekoliko ciklusa oporavka. Ali nije sve bila kako je planirano. Kada je došla do kampa u kojem pacijentima nije sve vreme kontrolisano, njena cimerka se predozirala, što ju je veoma potreslo. Umesto da se tada osvesti i shvati koliko mladih upropaštava svoj život na isti način, i Aboa je pokušala samoubistvo.

- Bila sam u komi četiri dana. Kasnije su me roditelji smestili pod psihijatrijski nadzor u klinici i prošla sam mnoge tretmane osvešćivanja vrednosti života. Neke sam shvatala, a u nekima sam se osećala pogubljeno - nastavlja svoju ispovest Advoa.

Foto: Facebook/Adwoa Aboah Foto: Facebook/Adwoa Aboah

- Mislim da sam definitivno prestala da budem zavisnik onda kada sam shvatila da neću uvak voleti sebe, ali da je moguće živeti sa tim - dodaje.

Ova manekenka se aktivno posvetila kontaktu sa ženama sličnih problema putem foruma "Girls Talk", gde je sada u stanju da otvoreno govori o svakom detalju života i da posavetuje mlade devojke kako da ne upadnu u slične "zamke"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA