JEZIVA ISPOVEST ALKOHOLIČARKE: Trideset godina pijem, ali bih radije umrla nego prestala

Zbog alkohola je ostala i bez posla, jer više nije bila sposobna da radi, bila je prečesto ili pijana ili mamurna. A bila je profesor francuskog jezika

  • 8

Aureli (45) živi u londonskom Brikstonu, najopasnijoj četvrti tog grada u koji mnogi ne žele da zalaze. Ona pije već 30 godina i ima gomilu zdravstvenih problema, ali je rekla da bi radije umrla nego prestala da konzumira alkohol.

Šta će se desiti s vašim telom ako prestanete da pijete alkohol

U OVOM GRADU SU SVI STALNO PIJANI: Alkohol se može nabaviti na svakom uglu, pije se čak i BENZIN

Nalazi se sama sa psom u socijalnom stanu i kaže da joj je zavisnost od alkohola uništila život, budućnost, mogućnost da postane majka jer je postala neplodna, a uništila joj je i ukupno zdravstveno stanje i izgled. Iako ima teško oštećenje jetre, ne može da prestane da pije.

Zbog alkohola je ostala i bez posla, jer više nije bila sposobna da radi, bila je prečesto ili pijana ili mamurna. A bila je profesor francuskog jezika, piše Daily Mail, a prenosi 24 sata.

 

printskrin: YouTube/Isabella Hughes printskrin: YouTube/Isabella Hughes

Njena tužna životna priča počela je dok je bila još dete. Roditelji su joj se razveli i pet godina je provela u domu za nezbrinutu decu decu. Bila je tamo do petnaeste godine života, kada je i počela da pije.

- Pijem već 30 godina i ne mogu da zamislim svoj život bez alkohola. Pijem da bih povratila samopouzdanje, a kad bi s tim prestala, postala bi sasvim druga osoba - otvoreno priča Aureli.

- Lekari me upozoravaju da bi moja zavisnost mogla da me ubije, jer imam teško oštećenu jetru, ali ja se više bojim da prestanem da pijem nego što se bojim same smrti. To je razlog zašto kažem da bih radije umrla nego prestala da koristim alkohol. Iskreno, čudim se što sam još uvek živa - ispričala je novinaru Luisu Teruksu, dok je snimao dokumentarac o alkoholičarima, "Drinking to Oblivion", koji je nedavno prikazan na kanalu BBC2.

Aurelie mu je otkrila da je od nedavno u vezi sa Gerijem (40), koji je takođe zavisnik od alkohola, koji je bio u stanu tokom snimanja. Kazao je novinaru da je pre bio jako bogat, a sad je veoma siromašan. Dnevno popije osam do deset konzervi piva, a ako ide na neku zabavu ta brojka se penje i do 24, a uz to još popije puno vodke.

Kako je intervju prolazio, Geri je postajao sve pijaniji i krenuo je da vređa i omalovažava Aureli. Kada je govorio novinaru o njoj, koristio je frazu "ta stvar" . Osim toga, hvalio se kako je prošlu noć spavao s bivšom devojkom.

Printskrin: YouTube/Isabella Hughes Printskrin: YouTube/Isabella Hughes

Zatim je otišao iz stana pa je novinar pitao Aurelie zašto to trpi, a ona mu je odgovorila da joj je samopoštovanje toliko nisko da misli da ne zaslužuje bolje.

- Ni jedan normalan muškarac ne želi da ima veze s alkoholičarkom, koja mora nešto da popije čim ujutru ovori oči - dodala je.

Printskrin: YouTube/Isabella Hughes Printskrin: YouTube/Isabella Hughes

Aureli je priznala da joj se ukus alkohola uopšte ne sviđa, ali da ga svejedno stalno pije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GG

    27. april 2016 | 15:42

    Bolest. To nije stvar izbora iako se na pocetku tako cini.

  • ♥♥♥

    27. april 2016 | 18:04

    Ona je zavisnik i nije joj lako. Najbolje da ode na odvikavanje, jadna. U domu joj je to bila uteha i oslonac i naučila je tako da se bori za život, sebe i da tako udovoljavala sebi. Ima mnogo takvih ljudi danas :((

  • Komsa

    27. april 2016 | 23:23

    Prekosutra dva dana kako ne pijem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA