KREMA ZA PODOČNJAKE neće da deluje ako je NE NANOSITE ISPRAVNO! Evo kako se to radi

Ukoliko se čitav život borite sa tamnim kolutovima ispod očiju ili otocima u tom području, možda samo pogrešno koristite kozmetičke proizvode, koji treba da vam pomognu

  • 0

Svaka osoba koja vodi računa o svojoj lepoti prezire podočnjake i želi na svaki način da ih se otarasi. Međutim, prema dosadašnjim rezultatima podočnjaci se mogu samo ublažiti, a ne i otkloniti. Najveće šanse imate ako ispravno koristite kozmetičke preparate, što uglavnom nije slučaj.

Ovo su 4 navike zbog kojih ne možete da se rešite PODOČNJAKA

Znate li kako da izaberete pravu kremu za vaše lice?

Tamni kolutovi oko očiju lako mogu da razotkriju vaš stil života. Oni otkrivaju da li ste premalo spavali ili ste doživeli stres na poslu. Ipak, postoji način da se sve to sakrije, piše hrvatski portal "Fashion".

Podočnjaci su pre svega stvar genetičke predispozicije, ali mnoge žene greše kad pomisle da su tamni kolutovi problem protiv kojeg ne mogu da se bore. Samo je pitanje koji je ispravan način.

Većina žena sigurno kremu ispod očiju nanosi pre spavanja. Međutim najnovija dermatološka ispitivanja su pokazala da je to potpuno pogrešno.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/artur84 Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/artur84

Kremu za područje ispod očiju je najbolje da nanosite ujutru kad se probudite. Ako je namažete uveče ona u toku noći lako može da završi ili na jastuku ili u vašim očima, jer se nesvesno pomerate, ili možda čak i trljate oči. Ukoliko vam krema uđe u oči, ujutro možete da se probude sa iziritiranim očima, koje će u najmanju ruku da suze, a može i da dođe do zapušenja suznih kanala koja dovode do nakupljanja bakterija.

Foto-ilustracija: Foter/Corinna A. Carlson Foto-ilustracija: Foter/Corinna A. Carlson

Vaše oči ujutro treba najviše da hidrirate da bi se oporavila posle buđenja. Neophodno je da nanosite proizvod sa aplikatorom koji hladi ili onaj koji sadrži peptide, jer hladan efekat i peptidi zatežu kožu i smanjuju natečenost vrlo brzo nakon nanošenja. Dozvolite kremi nekoliko minuta da se potpuno apsorbuje, pre nego što počnete da nanosite šminku.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/imagerymajestic Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/imagerymajestic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA