RODITELJI SU NA SAHRANI SINA OTKRILI NJEGOVU NAJMRAČNIJU TAJNU: Nije uvek sve onako kako izgleda! (FOTO) (VIDEO)

Očajni roditelji Bil i Ejmi izgubili su sina koji se predozirao, a svoju tugu su "pretočili" u iskren posmrtni govor kako bi podstakli druge roditelje da bolje upoznaju svoju decu

  • 3

Bil i Ejmi Skenel žele da saznate najdublju, najmračniju tajnu njihovog sina Emeta, uzornog učenika i sportiste, piše LittleThings.

Očajni roditelji Bil i Ejmi izgubili su sina koji se predozirao narkoticima, a svoju tugu su "pretočili" u predivnu stvar - objavili su iskren posmrtni govor kako bi podstakli druge roditelje da bolje upoznaju svoju decu.

- Ovu smo posmrtnicu odlučili da objavimo kako bi i ostali roditelji o zavisnosti mogli da progovore bez srama - kažu Skenelovi.

"Kad pogledate u sliku Emeta, vidite li njegovu nevinost? Kad pogledate u njegovu sliku, vidite li sportistu, učenjaka, pisca, izumitelja, muzičara, učenika koji je nizao petice? Možda u njemu vidite dečka za kog biste bili srećni da izlazi s vašom kćeri.

Ova droga ubija, a nije kokain: Možete li da pretpostavite šta je u pitanju?

Kad pogledate njegovo lice na ovoj fotografiji, ne čini li vam se potpuno srećan i ispunjen? Kad pogledate ovu fotografiju, ne vidite li nekoga ko će uspeti u životu? Da, i mi vidimo sve te stvari kad pogledamo njegove fotografije, ali, pitamo vas samo ovo…

Printskrin: Youtube/CBS Evening News Printskrin: Youtube/CBS Evening News

Kad pogledate njegove fotografije, vidite li "narkića"? Vidite li očajnog mladog muškarca koji je zavisnik? Vidite li nekog ko je toliko depresivan da je postao zatvorenik sopstvenog života?

PISMO MAME ALEKSANDRE ZAPALILO REGION: Sine, nikada nisam uradila nijedan domaći umesto tebe! Da li znaš zašto?

Ovaj mladi čovek je preminuo pre četiri dana od predoziranja, a imao je samo 20 godina. Živeo je sa nama, svojim roditeljima, koji su ga bezuslovno voleli. Imao je ceo život ispred sebe!!!

Roditelji, molimo vas, nemojte misliti da se to nikada neće dogoditi i vašem detetu… Molimo vas, nemojte biti naivni i misliti kako baš vaše dete nikada neće posegnuti za drogama ili alkoholom", poručili su nesrećni ljudi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA