Još NIŽE CENE u agenciji "TRAVELLAND"!

Godinama se jeftini turistički aranžmani vezuju za kontinentalni deo Grčke, ali ove godine turistička agencija „Travelland“ nudi jeftine aranžmane i za magična ostrva u Grčkoj.

  • 3

Trenutno su aktuelni last minute popusti za aranžmane u predsezoni, međutim agencija „Travelland“ prevazilazi sva očekivanja sa povoljnim cenama. Uverili smo se da odlazak na neku mediteransku destinaciju sa agencijom „Travelland“ može zaista biti jeftiniji od ostanka kod kuće.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

- Ove godine smo u našu ponudu za predsezonu uvrstili i specijalne ponude za Grčka ostrva – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Pored tradicionalnih paket aranžmana za destinacije na poluostrvu Halkidiki, svi naši putnici sada mogu odabrati i neku prelepu destinaciju na ostrvima kao što su Krf, Skiatos ili Kefalonija.

Ostrvo Skiatos je lako dostupno ostrvo našim turistima, u Egejskom moru, sa obiljem zelenila, čarobnih plaža i živog noćnog života. Za ovu destinaciju „Travelland“ nudi izuzetno povoljne cene u predsezoni, a za najam studija u objektu „Paschalis“, koji se nalazi u mestu Trulos, kao i za najam studija u objektu „Albanis“, koji se nalazi u mestu Kolios.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

U Jonskom moru, agencija „Travelland“ nudi ostrva Kefalonija i Krf. Mediteranski šarm Kefalonije i naša istorijska povezanost sa ostrvom Krf, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Na Kefaloniji turistička agencija „Travelland“ ima atraktivne ponude u predsezoni za najam studija „Michalis“, boravak u hotelu „Ocean View“ i noćenje sa doručkom u hotelu „Starlight Hotel“. U predsezoni na ostvu Krf, agencija „Travelland“ ima odličnu ponudu za objekat „Eleni“ u mestu Ipsos.

- Naravno i dalje su tu naše last minute ponude za specijalne paket aranžmane na Halkidikiju – nastavio je Milan Jovanić. – Nije još mnogo toga ostalo slobodno, ali još uvek imamo aranžmane po ceni od 39 EUR.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Iz ponude specijalnih paket aranžmana sa autobuskim prevozom, u agenciji „Travelland“ izdvajaju novoizgrađeni turistički objekat „Adonis Village“ u Pefkohoriju. U pitanju su apartmani koji ovog leta primaju svoje prve goste, a u predsezoni cene sa autobuskim prevozom su već od 69 EUR do 95 EUR.

Tu su još paket aranžmani sa prevozom za vilu „Nikoleta“ u Jerisosu po cenama već od 55 EUR – 89 EUR u zavisnoti od termina i broja osoba, kao i za paket aranžmane u junu mesecu, a koji se odnose na fantastične turističke objekte „Labrini“ i „Aloni Palace 2“ u Pefkohoriju po cenama već od 89 EUR - 125 EUR ili za vilu „Sousouras“ u Haniotiju, po izuzetno povoljnim cenama u junu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Naravno tu je i ostala ponuda za apartmanski smeštaj: Pefkohori, Hanioti, Kalitea, Polihrono, Dionisos, Jerisos, Nea Roda...

Veliki broj termina smeštajnih kapaciteta je već rasprodat, pa ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da se što pre jave turističkoj agenciji „Travelland“ ili da posete ovu agenciju u Dobračinoj 43 u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA