Sve tinejdžerke sanjaju samo o Toniju, i to ne zato što je model, već zbog porekla zbog koga ga gotivi ceo svet! (FOTO)

Ovaj dečko je maneken i model i radi svuda po svetu, ali nikada neće moći da bude siguran zbog čega je popularan, da li zbog svog posla ili zbog svog porekla

  • 4

Toni je lep, mlad, poželjan i veoma bogat. Devojčice luduju za njim posledjih par godina. Njemu to ne smeta, jer je navikao na popularnost, koju je nasledio jer ona prati njegovu porodicu zadnjih pedesetak godina.

FIDEL KASTRO STALNO NOSI ADIDAS TRENERKU: Da li mu plaćaju da ih reklamira? (FOTO) (VIDEO)

Toni Kastro ima tek devetnaest godina i živi i radi u Havani, a devojčice i tinejdžerke širom sveta već luduju za njim. On je maneken u usponu i putuje svuda po svetu da radi revije za najpoznatije dizajnere i modne kuće.

Ipak, pitanje je da li je on popularan zbog svog posla ili svog porekla. Naime, Toni je unuk obožavanog dugogodišnjeg kubanskog predsednika Fidela Kastra, koji je napustio tu funkciju 2008. godine, piše The Muse.

Najpoželjnija žena na svetu je toliko seksi u ovoj reklami, da su je zabranili! (VIDEO)

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Kuba se ovih meseci naglo otvara prema svetu, najviše zbog pomirenja koje je postigla sa Amerikom. U Havani se poslednjih meseci održavaju popularni koncerti, premijere pojedinih blokbastera, kao i mnogobrojne druge kulturne manifestacije.

Čik pogodite čija je to lepa ćerka zaštitno lice Chanel naočara! (VIDEO)

Građani Kube su sada u prilici da vide i najbolje dizajnerske kreacije na velikim revijama. Jedna takva je održana u ponedeljak uveče u Havani, a kao model Chanel-a se pojavio Toni Kastro.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Modni kritičari i Tonijeve obožavateljke su bile prezadovoljne, ali ono što ostaje nepoznato je dedina reakcija na unukovu profesiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA