TRAVELLAND vas povoljno vodi na GRČKA OSTRVA!

U predsezoni agencija "Travelland" nudi aranžmane za Grčka ostrva koji su povoljniji od nekih aranžmana za kontinentalni deo Grčke

  • 2

Tokom maja meseca aktuelna su last minute sniženja za aranžmane u predsezoni. Nekako se to obično vezuje za kontinentalni deo Grčke, ali u turističkoj agenciji „Travelland“ to nije slučaj. Po izuzetno povoljnim cenama sada se mogu osetiti sve čari mediteranskih ostrva.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Ove godine smo uvrstili specijalne ponude za Grčka ostrva u predsezoni – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – To je nešto novo u našoj ponudi i za svaku preporuku. Grčka ostrva su božanstvena u junu mesecu, a sada i pristupačnija sa cenama već od 39 EUR za Krf, već od 49 EUR za Skijatos ili 69 EUR za Kefaloniju.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Uverili smo se u agenciji „Travelland“ da je velika potražnja za ove aranžmane. Krf je najblistaviji dragulj Jonskog arhipelaga i istorijskim vezama blizak sa svakim stanovnikom Srbije.

Turistička agencija „Travelland“ za ovu destinaciju nudi šarmanta studija Eleni u mestu Ipsos, po ceni od 39 EUR. Kefalonija je najveće ostrvo Jonskog arhipelaga.

U mestu Skala, prelepom gradiću sa burnom tradicijom, agencija „Travelland“ nudi studija Michalis, aparthotel Ocean View i hotel Starlight, po cenama već od 59 EUR. Skijatos je malo šumovito ostrvo, sa svojih čak 66 plaža, lako dostupno trajekotm iz luke Volos. Ovde agencija „Travelland“ nudi studija Albanis i Paschalis po cenama već od 49 EUR.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Izdvojio bih i fantastične aranžmane za Grčka ostrva na samom početku sezone, kao i na samom kraju sezone – nastavio je Milan Jovanić. – U pitanju su aranžmani koji kombinuju autobuski i avionski prevoz: odlazak autobusom, a povratak avionom ili obrnuto u zavisnosti od termina. I sve to bez dinarskog dela aranžmana!

Ovakvi paket aranžmani u agenciji „Travelland“ koštaju 189 EUR u junu ili 209 EUR u septembru, za jedinstvenu Pargu. Samo 169 EUR je cena junskog paket aranžmana na Kefaloniji ili na Krfu, dok septembarski aranžman na Krfu košta 185 EUR. I ne treba zaboraviti da je u ovu cenu uračunat bus-prevoz plus avio-prevoz plus smeštaj na destinaciji.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Ne treba zaboraviti ni aranžmane koje imamo na ostrvima Grčke u standandrnim sezonskim terminima – rekao je Milan Jovanić. – Cene su više nego povoljne, ali su smeštajni kapaciteti ograničeni. Zato požurite.

Turistička agencija „Travelland“ pored Krfa, Kefalonije, Parge i Skijatosa, u svojoj ponudi ima i aranžmane sa avio-prevozom za Krit, Lefkadu i Rodos. Tu su i izuzetne ponude za dva hotela u Haniotiju, na kontinentalnom delu Grčke: Tropical Hotel i Hanioti Grand Otel. Za više informacija možete se javiti agenciji „Travelland“ ili ih posetiti na adresi Dobračina 43 u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA