Samo u Travellandu izuzetni popusti tokom maja!

U turističkoj agenciji Travelland preporučuju koje ponude imaju najbolji odnos cene i kvaliteta. Uskoro počinje turistička sezona i prestanak ovako fantastičnih popusta. Zato iskoristite neverovatne ponude tokom maja meseca

  • 0

Travelland je ovog leta ponovo pripremio odlične popuste i iznenađenja sa ljubitelje različitih destinacija u Grčkoj. Pre svega izdvajamo ponudu za hotel Hanioti Grand Otel 3*, kao jedan od popularnijih hotela na Halkidikiju.

 

U pitanju je ekskluzivna ponuda koju ima samo agencija Travelland sa neverovatnih čak 30% popusta do 16.05. Već od 730 EUR porodica može letovati u hotelu Hanioti Grand Otel 3*.

 

Hit leta su izuzetno povoljni čarter letovi do Soluna, koji u kombinaciji sa organizovanim transferom, svima omogućavaju brz dolazak u omiljeni hotel.

 

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

 

Idealan za porodice i parove, hotel Cronwell Sermilia, za rezervacije tokom maja odobrava popust do 33%.

 

Ne treba zaboraviti ni ponude za ekskluzivne hotel Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Meliton 5* sa do 43% popusta. Osim specijalne akcije za dvoje dece gratis, hotel Alexandros Palace 5* u Uranopolisu odobrava do čak 33% popusta.

 

Agencija Travelland preporučuje i ostale hotele sa akcijom dvoje dece gratis: Hotel Atrium 3* i Pelli Hotel 3* u Pefkohoriju; Tropical Hotel 3* i Hanioti Grand Otel 3* u Haniotiju; Cronwell Platamon Resort 5* u Platamonu; Princess Golden Beach 4* na Tasosu i hotel Grecotel Astir Egnatia 5* u Aleksandropolisu, koji pored akcije za dvoje dece gratis ima i ponudu za troje dece gratis.

 

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

 

Pored čarter letova do Soluna, u agenciji Travelland su aktuelne i ponude paket aranžmana sa avio prevozom za ostrva u Grčkoj.

 

Na samo par sati o vašeg doma možete uživati u mediteranskim destinacijama: Krf, Skijatos, Kefalonija, Lefkada, Krit, Parga, Rodos.

 

Na ovim ostrvima izdajamo iz ponude turističke objekte: Hotel Victoria Hill 3*, Hotel Eliana 2*, Eleni, Paschalis, Albanis, Filipos, Mesinis, Hotel Ocean View 2*, Michalis, Platanes, Hotel Anita Beach 2*, Hotel Central 2*, Vila Bakoli, Hotel Torini 2*, Sofia studija i mnoge druge paket aranžmane sa avio-prevozom.

 

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

 

U Travellandu nude i aranžmane koji kombinuju autobuski i avionski prevoz: odlazak autobusom, a povratak avionom ili obrnuto u zavisnosti od termina. I sve to bez dinarskog dela aranžmana!

 

Ovakvi paket aranžmani u agenciji „Travelland“ koštaju 189 EUR u junu ili 209 EUR u septembru, za jedinstvenu Pargu. Samo 169 EUR je cena junskog paket aranžmana na Kefaloniji ili na Krfu, dok septembarski aranžman na Krfu košta 185 EUR.

 

I ne treba zaboraviti da je u ovu cenu uračunat bus-prevoz plus avio-prevoz plus smeštaj na destinaciji.

 

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

 

Nešto novo u ponudi agenciji Travelland, ali isto tako povoljno, jesu aranžmani za ostrva Grčke u predsezonskim terminima. Grčka ostrva su božanstvena u junu mesecu, a sada i pristupačnija sa cenama već od 39 EUR za Krf, već od 49 EUR za Skijatos ili 69 EUR za Kefaloniju.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

 

Proširena je ponuda za magičnu Siciliju do čijih hotela se stiže čarter letovima. Italijani kažu da onaj ko je video Siciliju, taj kao da je video ceo svet.

 

Foto: Flickr/Stefano La Rosa

Foto: Flickr/Stefano La Rosa

 

Požurite do kraja maja i rezervišite neki od čudesnih hotela Sicilije: Alexander Hotel 3*, Corallo 4*, Sporting Baia 4*, Villa Esperia 4*Hellenia Yachting 4*, Villa Athena Hotel 4*, Bianca Resort 4*. Uz povoljne aranžmane agencije Travelland, Sicilija se čini bližom nego ikada.

 

Foto: Wikimedia/Figiu

Foto: Wikimedia/Figiu

 

Svi ljubitelji apartmanskog smeštaja ni ovog leta neće ostati uskraćeni za popuste i još bolju ponudu.

 

Travelland nudi izuzetne popuste za uplate u celosti do kraja marta, pa tako sa čak 20% popusta možete iznajmiti pojedine apartmane na Halkidikiju.

 

Iz ponude izdvajamo apartmane u Pefkohoriju, Haniotiju, Polihronu, Dionisosu, Nea Rodi i Jerisosu. Za pojedine apartmane se odobrava popust od čak 25%, kao što je to slučaj sa vilom Nikoleta u Jerisosu.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Naročito su zanimljive ponude za specijalne paket aranžmane sa autobuskim prevozom. Ove godine je još malo toga ostalo po cenama od 45 EUR za majske paket aranžmane ili u junu po cenama od 65 EUR.

 

Proleće je idealno za obilaske gradova Evrope, pa agencija Travelland nastavlja sa svojim popularnim turama za romantičnu Veneciju i magični Prag.

 

Foto: Wikipedia/Saffron Blaze

Foto: Wikipedia/Saffron Blaze

 

Rezervacijom u maju iskoristite sa Travellandom neke od najpovoljnijih aranžmana. Ljubazno osoblje agencije Travelland će vas dočekati na adresi Dobračina 43. Sve informacije možete dobiti na internet prezentaciji www.travelland.rs.

 

I ove godine letujte sigurno, kvalitetno i povoljno. Zajedno sa agencijom Travelland.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA