≫ 

Ova devojka je na maturu otišla u haljini od ŽVAKAĆIH GUMA: Evo zašto je to uradila! (VIDEO)

- Čula sam negde da je moguće napraviti haljinu od lepljive trake ili tako nešto, i onda mi je palo na pamet, da napravim nešto od omota od žvaki, čije su mi se boje ionako sviđale - rekla je ova inovativna devojka

  • 2

Elizabet Rasmuson se još u prvom razredu srednje škole, pripremala za svoje maturko veče. Ona nije želela klasičnu matursku haljinu, kao ni da to uradi tradicionalno kao svaka druga devojka, tako da ne samo da je sama "skrojila" svoju haljinu, već ju je napravila od omota žvakaćih guma.

IMALA JE MATURU IZ SNOVA, sve dok se nije probudila i saznala STRAŠNU STVAR koju neće zaboraviti dok je živa (VIDEO)

Naručila je matursku haljinu iz bajke a kada je otvorila paket MISLILA JE DA JE REČ O SKRIVENOJ KAMERI! (FOTO)

Julija je naručila predivnu MATURSKU HALJINU, ali kad joj je stigla samo što se nije ŠLOGIRALA (FOTO)

Razlozi za ovako nešto su bili krajnje jednostavni, ona je videla da je moguće napraviti haljinu od lepljive trake. Njoj su se sviđale boje sa omota od žvaka, i bacila se u akciju. Cela porodica i prijatelji su učestvovali u ovom poduhvatu, sakupljajući omote od žvaka za nju.

Ne samo da je bila odlučna da napravi unikatnu haljinu za sebe, već je želela i da svom dečku priušti takav komad odeće.

Možda vam ovakav način pravljenja garderobe zvuči čudno, ali verujte da su rezultati zapanjujući.

Printskrin: Youtube/ntendall1 Printskrin: Youtube/ntendall1

- Čula sam negde da je moguće napraviti haljinu od lepljive trake ili tako nešto, i onda mi je palo na pamet da napravim nešto od omota žvaka, čije su mi se boje ionako sviđale - rekla je ova inovativna devojka.

Kako se matura bližila, Elizabet je napravila i jedinstveni prsluk, za svog dečka Džordana, koji će on nositi na maturi. Tako se ovaj par zaputio na maturu sa osmehom, u svojim kreacijama.

Printskrin: Youtube/ntendall1 Printskrin: Youtube/ntendall1

Elizabetina majka Daun, bila je impresionirana ćerkinim izborom haljine, kao i hrabrošću da sebe izloži riziku kada je u pitanju tako bitan događaj.

- U svetu u kome živimo, devojke se uglavnom brinu kako da se uklope u sredinu, i budu iste kao sve ostale - rekla je majka.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: littlethings.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA