CELOG ŽIVOTA SU JE ZADIRKIVALI zbog lica unakaženog opekotinama: Danas im SVIMA DRŽI LEKCIJE (FOTO) (VIDEO)

Naučila je kako da sakrije svoje opekotine. Ne samo da je naučila, usavršila je svoju veštinu i niko ko ne zna njenu priču ne bi mogao da primeti šta se krije ispod pudera

  • 1

Dok je čvrsto spavala, devetogodišnjoj Šalom Nčom i njenoj sestri, vruće ulje se izlilo na telo. Obema je koža otpala s različitih delova tela. Godinama su se oporavljale. U školi su Šalom nazivali brojnim pogrdnim imenima, između ostalog i Skarfejs.

Ali, onda je saznala za tutorijale za šminkanje na YouTubeu. Gledala ih je satima i odlučila i sama da postane šminkerka.

Naučila je kako da sakrije svoje opekotine. Ne samo da je naučila, usavršila je svoju veštinu i niko ko ne zna njenu priču ne bi mogao da primeti šta se krije ispod pudera.

OVA REKA ĆE VAS ŽIVE POJESTI: Voda smrti BUKVALNO ključa dok teče, sve što upadne u nju ODMAH SE SKUVA (VIDEO)

Na svom YouTube kanalu objavljuje trendi tutorijale, kao i one za skrivanje akni i ožiljaka. Danas je Šalom ikona.

HOROR U VRTIĆU: Dečica se ispolivala KIPUĆOM VODOM

Zahvaljujući devojci koja se bori protiv raka i objavljuje tutorijale na YouTubeu bez perike i ona je odlučila da pokaže kako izgleda bez kose.

Foto-ilustracija: Foter Foto-ilustracija: Foter

- Na moje iznenađenje, ljudi su reagovali pozitivno i ohrabrujuće. Osetila sam kao da mi ogroman teret pada s leđa. Napokon sam bila iskrena. Napokon sam naučila da prihvatim sebe kakva jesam. I da volim sve svoje strane, sebe našminkanu i sebe s ožiljcima od opekotina - ispričala je Šalom. - Ako ja mogu, možete i vi. Naučite da volite sebe onakve kakvi ste zapravo. Danas sam srećna jer sam naučila da volim sebe - dodala je.

LEKOVITA GLINA: Upija otrove iz organizma, isceljuje rane, čisti kožu... (RECEPTI)

Pogledajte njenu priču:

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    17. maj 2016 | 00:12

    Само чврста воља и упорност уздижу човека...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA