≫ 

Pogledajte dobro ovu devojku! Šta mislite, zašto su je IZBACILI IZ TERETANE? (FOTO)

Da li ste čuli da je nekad neka osoba bila izbačena iz teretane zbog svog fizičkog izgleda? Rouz je upravo to doživela na svojoj koži...

  • 13
Foto: Facebook/Rose Nickels

Foto: Facebook/Rose Nickels

 

Ljudi koji idu u teretanu, odnosno vežbaonicu, često dolaze u neprijatne situacije - znojavi se mimoilaze u uskim hodnicima, ne umeju da koriste sprave pa ih je sramota, suočavaju se sa sopstvenim ograničenjima, ali ovakvu neprijatnost je retko ko doživeo, odnosno, verovatno je ovo prvi slučaj. 

 

Umotala je butine i stomak u foliju, a kad je skinula, ostala je šokirana rezultatom (VIDEO)

 

Rouz Nikls je doživela viši nivo neprijatnosti na mestu gde je vežbala. Naime, jednog dana kada je došla na trening, osoblje teretane ju je sačekalo i objasnilo da ne sme da nosi usku majicu, jer su joj grudi prevelike. Evo kako je opisala ceo događaj na svom Fejsbuk profilu:

 

Foto: Facebook/Rose Nickels

Foto: Facebook/Rose Nickels

 

- Član sam "Movati Athletic" kluba u Orleansu i danas sam dobila instrukcije od supervizora da top majica koju nosim nije prikladna i da je uvredljiva, kako za osoblje, tako i za druge posetioce kluba. Još su rekli da u klubu postoji dres kod, koji nalaže da se nosi samo neupadljiva odeća. Rekla sam im da se moj top ne razlikuje od onih koje nose ostale žene, osim što su moje grudi veće. Posle toga sam pitala sve žene u klubu da li ih vređa moje oblačenje i rekle su "ne". Shvatila sam da su zapravo bile uvređene jedino dve žene supervizori koje su radile tog dana. Istakla sam im jasno da se moja majica ne razlikuje od onih koje nose druge žene u klubu, a one su odgovorile da to nije važno i da ja zbog veličine grudi ne mogu da nosim takvu majicu. Osećala sam se poniženo i diskriminisano zbog svoje figure.... Ako su pravila takva kakva su, ne bi trebalo da se menjaju naspram nečije figure... - napisala je Rouz na svom Fejsbuk profilu, što je privuklo veliku pažnju na toj društvenoj mreži.

 

Foto: Facebook/Rose Nickels

Foto: Facebook/Rose Nickels

 

Zbog prevelike prašine koja se digla, oglasili su se i iz fitnes kluba.

 

- Ovde, u "Movati Athletic" težimo tome da stvorimo prijatnu atmosferu za sve članove kluba. Sve članove kluba molimo da poštuju jedni druge dok su u vežbaonici, što podrazumeva prikladnu odeću i obuću, ograničenu upotrebu mobilnih telefona i higijenu. Jako nam je važno da svi članovi kluba imaju pozitivno iskustvo i mi njihove potrebe shvatamo veoma ozbiljno. U subotu su nam se neki članovi žalili na gospođu Vekio i smatrali su da je njeno oblačenje suprotno našem dres kodu, pa je osoblje odlučilo da porazgovara s njom. Ni u jednom trenutku nismo hteli da je uvredimo i voleli bismo da razgovaramo s njom o incidentu i pojasnimo o čemu se radi - odgovorili su iz kluba.

 

Nakon svoje objave na Fejsbuku, Rouz je dobila mnoge komentare podrške, a dosta njih je iznelo stav da su žene u vežbaonici jednostavno bile ljubomorne na njenu figuru.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA