NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci, kraljevi ste u poslu! Ovnovi, samo hrabro u osvajanje! A vi, Jarčevi ne zaboravite na važne datume!

Saznajte šta vas čeka u nedelji od 23. do 29. maja - da li će vam zvezde i planete biti naklonjene, da li je neka nova ljubav na pomolu i još mnogo toga

  • 1

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Najzad ćete i na ličnom planu biti zadovoljni zbog situacije na poslu. Bićete možda iznenađeni nečijom idejom da bi trebalo da proširite svoje znanje u oblasti kojojm se bavite, pa očekujte izazov u vidu ispita tokom ove sedmice. Pokazaćete zavidno znanje i u to ne morate da sumnjate. Vaša zalaganja mogu uroditi plodom i finansije će vam znatno porasti za neko vreme. Pokušajte da se oslobodite grča kada su nove stvari u pitanju, jer nemate čega da se plašite. Pokažite dozu hrabrosti.

Ljubav: Intenzivno razmišljate o osobi koja vam se dopada. Morate biti svesni činjenice da je ta persona možda zauzeta ili u jakoj vezi. Ne očajavajte zbog trenutnih tranzita koji vam koče emotivna dešavanja. Budite dovoljno koncentrisani na poslovnu stranu, a emotivnu trenutno zanemarite, jer vreme koje imate je skup resurs da bi ga tek tako odbacili.

Zdravlje: Poseban oprez hroničnim bolesnicima se savetuje u toku ove sedmice.

BIK

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Predstavnici vašeg znaka, mogu da odahnu, jer finansijski priliv može da im bude dosta uvećan. Dovoljno ste radili u prethodnom periodu da bi bio red da to i solidno naplatite. Podrška benefičnih planeta je zagarantovana a to će najpre osetiti oni koji su rođeni u prvoj dekadi znaka Bika. Morate biti svesni da se u suštini sve isplatilo i sav vaš trud iz prethodnog perioda nije bio zanemarljiv. Budite dovoljno koncentrisani na već neke nove izazove, koji vam se spremaju kao izazov sedmice u kome ćete učestvovati bez izuzetka.

Ljubav: Širenje na polju emocija osećate već duže vreme. Morate da se povinujete trenutnoj situaciji u kojoj ste se našli, jer većih promena neće biti osim povremenih trzavica na koje niste računali. Ukoliko ste u braku, ne ulazite u bespotrebnu raspravu sa partnerom, jer za negativnim emocijama nema potrebe.

Zdravlje: Ukoliko imate ozbiljnih zdravstvenih problema krajnje vreme je da ozbiljno razmislite o poseti lekaru.

BLIZANCI

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: U toku ovog perioda ćete imati odlične ideje koje ćete sprovesti u delo za neko vreme. Imate kraljevski stav i motiv da mnogo toga završite na vreme. Bićete u odličnoj poziciji u odnosu na ostale kolege koji su u vašem okruženju započeli pre vas trenutne aktivnosti. Osećate se kao šampion. Možete postići mnogo toga za kratko vreme a naročito oni koji su rođeni u prvnoj dekadi vašeg znaka. Oni iz treće decade n emogu još uvek da osete nešto više od ove energije i ne preostaje im ništa osim da se strpe neko vreme.

Ljubav: Niste sami i to vam imponuje. Možda partner oseti da isuviše mislite samo na sebe mada je to trenutni tranzit, koji se odnosi samo na vas lično. Ne možete da pobegnete od sebe i morate da se povinujete jačoj sili, koja vas vodi na put uspeha. Partner je pomalo protiv vaših ideja i otvoreno se žali.

Zdravlje: Nemate poseban problem osim povremenog zamora, pa se odmarajte kada god možete.

RAK

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Pravi ste radoholik i nemate nameru da promenite stvari u svom poslovnom okruženju. Morate da nađete rešenje svojih problema ukoliko osetite povremeni zamor, jer ne možete da se posvetite poslu do granice kada gubite elan. Potreban vam je savetnik koji je prošao kroz sličan tretman, pa ćete biti u prilici da porazgovarate sa kolegom, koji vam može biti desna ruka u ovakvoj situaciji. Ne nameravate da se doslovno držite pravila, ali želite mnogo toga da postignete za katko vreme. Trud će vam se isplatiti u svakom slučaju.

Ljubav: Oni koji su sami mogu upoznati zanimljivu osobu preko polja posla. Uzbuđenje koje imate je nešto što vam se plasira od strane trenutnih tranzitnih planeta, koje su zadužene za vaše emotivno stanje. Morate da se povremeno povučete u sebe, kako biste sabrali utiske koji su vam se nakupili u toku prethodnog perioda. Budite svesni da vam predstoje novi izazovi.

Zdravlje: Povremene stomačne tegobe usled psihosomatskih problema.

LAV

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Ukoliko ste uvideli da vašu kreativnost kvare kolege koje vas ne razumeju u većoj meri, morate biti svesni da oni to ne rade namerno već nemaju isti senzibilitet koji vi imate, kada su u pitanju poslovne aktivnosti i sprovođenje ideja, koje imate u planu. Vi ćete napredovati bez obzira na situaciju u kojoj se nalazite. Imate jasan stav i motiv šta treba da uradite povodom posla, kojim se bavite. Morate biti svesni posledica ukoliko se ne odlučite na vreme da neke stvari ne dovedete do kraja. Pokušajte da upravljate situacijom u kojoj ste trenutno.

Ljubav: Imate dovoljno udvarača bez izuzetka. Stekli ste veliku popularnost kod osoba suprotnog pola. Morate da ostanete dosledni u onome šta radite koliko se od vas očekuje da ipak delom budete prisutni u svom emotivnom segmentu. Moate da kalkulišete sa vremenom i to je vaš najveći problem u toku ovog perioda. Nije sve u novcu pa ni u ljubavi i lekciju koju budete naučili ove sedmice, možete dosta dugo da pamtite.

Zdravlje: Ukoliko imate problem sa hroničnom bolešću morate se od polovine sedmice javiti svom lekaru.

DEVICA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Početkom ove sedmice možete očekivati odličnu zaradu kada je u pitanju vaš privatni posao. Ukoliko ste angažovani kod nekoga ne morate da se dvoumite da prihvatite dodatna zaduženja od kojih možete da očekujete dodatni novčani priliv. Pokušajte da dovedete u red svoje obaveze. Kolegama izgledate pomalo dezorijentisano i pokazujete se u lošem elemntu. Budite otvoreniji za nešto više, ali sa kalkulisanjem vremena, koje ćete provesti dosta efektivno.

Ljubav: Vaša emotivna strana ne mora da bude loša. Sve zavisi od vašeg ličnog zalaganja i stava koji imate. Simpatije koje su blizu vas čekaju na vaše udvaranje. Morate da se prilagodite datoj situaciji koja vam se plasira kao nezaobilazna stanica ili početno mesto sa koga sve može da krene. Pokušajte da se dogovorite sa jednim Bikom oko zajedničkog provoda, kako biste mogli da se na vreme organizujete i odete na zabavu, koja vam obećava nešto više ovaj put.

Zdravlje: Kada je u pitanju ovaj segment morate da vodite računa o mogućim raspiratornim infekcijama.

VAGA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Polje inostranstva vam je naglašeno, pa samim tim ukoliko ste planirali da sreću okušate na ovom polju u nekoj drugoj državi, što se poslovne šanse tiče, nemojte odustajati od zacrtanog cilja, koji imate nameru da sprovedete već u prvim danima ove sedmice. Ovo je odlična prilika za vas u svakom slučaju. Ne gubite vreme na sitne poslove, koji vam ne donose nešto specijalno već trenutnu satisfakciju. Kolege su spremne da idu sa vama zato pokušajte da rezervišete i dodatne karte za put u jednom pravcu.

Ljubav: Imate odličnu postavku planeta, koje vam garantuju odličnu priču kroz koju osećate veliko ispunjenje uz dozu stresa. Volite da ostanete načisto sa ovim trenutnim stavom, ali vas povlače iz ležišta neke druge stvari koje nisu baš prijatne u prvi mah. Morate da se pomirite sa sobom i shvatite šta želite pa ukoliko je to trenutna promena budite spremni na nove izazove koji vam garantuju veće zadovoljstvo.

Zdravlje: Osećaćete se odlično. Povemeni psihčki pritisak je moguć, ali ne uz veliku posledicu.

ŠKORPIJA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Oni koji su rođeni u drugoj dekadi, imaće uzbudljivu sedmicu. Mogu da imaju u ponudi nekoliko poslovnih mogućnosti i da pokušaju da zarade nešto više novca. Morate da budete dodatno skoncentrisani na ono što trenutno radite kako ne biste imali propuste, koji se svakome dese, ali naročito ukoliko budete pristali da radite još nešto sa strane. Morate sebi pripisati dovoljno dobar razlog ukoliko se budete pripremali za nešto sasvim novo u svom poslu koji izuzetno cenite.

Ljubav: Vaš emotivni život je slika vaše duše, kojoj nije baš sve po volji. Ukoliko imate partnera ili ste u braku ne dopustite sebi da se nervirate zbog sitnih trzavica na koje ste pristajali u prethodnom periodu. Morate biti u odličnom raspoloženju ukoliko se budete nadali odličnoj komunikaciji. Pokušaj da dominirate ukratko zaboravte. Moraćete biti skloni na kompromis koji vam se nudi kao izlazno rešenje izemotivnih problema.

Zdravlje: Posebno treba obratiti pažnju na abdomen i povremeno opuštanje koje vam se preporučuje.

STRELAC

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Kada je u pitanju vaša karijera možete očekivati solidan pomak u tome. Ne dopustite sebi loše zadatke, koji vam prave ambijent u kome se osećate dosta ukalupljeno. Ne nameravajte da se odreknete nečega što vam je trenutno loša smernica na koju niste računali. Do duše imate šansu sitnim koracima da dobijete nešto veliko. Ne ustručavajte se da propustite priliku da se za čas i odmorite, jer vi to zaslužujete. Moraćete se povremeno povinovati situacijama u kojima se nalazite za rad lične karijere.

Ljubav: Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi ne pokazujte loše vibracije prema partneru, jer se od vas traži ipak da prelomite u vezi toga šta trenutno želite. Pokušajte da se dogovorite oko zajedničkih aktivnosti i na neki način probate da se izvučete iz neprijatnosti, koje vam nose partnerove osobine. Nemate nameru da se ponekad dokazujete u većoj meri u kojoj se neko ipak loše oseća zbog krivo protuamčenih reči.

Zdravlje: Povremene glavobolje možete izbeći ukoliko se budete povremeno opuštali.

JARAC

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Priča oko vaše karijere je nešto na šta ste se do sada mnogo puta vraćali. Morate da ostanete dosledni zadatka na koji niste potpuno imuni sobzirom da znate posledice vaših akcija. Pokušajte da razgovarate sa kolegama oko trenutnih ideja koje ste spremni da sprovedete. Trebaće vam dodatna pomoć oko sledećeg zaduženja koje ćete imati. Posledice svog angažovanja ćete uvideti tek nakon određenog vremena kada budete prijatno iznenađeni idejama koje vam budu podstiajno uticale na vaš finansijski deo. Očekujte novčani priliv u većoj meri nego obično.

Ljubav: Volite da se dajete ali morate da nađete granicu i da pokušate da shvatite da povremeno gušite partnera sa iznenađenjima koja su vam trenutno prioritet. Budite doslovno odlično raspoloženi pa ćete privlačiti takve ljude. Ne zaboravite na bitne datume i na flašu pića kako biste upotpunili atmosferu. Osećaćete se egzaltirano u pojedinim trenucima.

Zdravlje: Ukoliko se problem sa cirkulacijom bude nastavio morate se ozbiljnije pozabaviti ovim problemom.

VODOLIJA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Ukoliko ste uvideli i li tek nazirete odličnu ideju vašeg poslovnog angažovanja budite spremni da se dovoljno dobro skoncentrišete na dati segment u kome mislite da delujete saostalim kolegama. Njihova pomoć će vam biti od velike koristi u svakom slučaju. Pokušaj da sami nešto uradite je prazna priča pa je čak i degutantno da sami sebi priuštite ogroman zalogaj koji niste u sanju da progutate.

Ljubav: Uzbudljiv period pred vama počinje u toku ove sedmice. Ukoliko ste sami očekujte prijatne trenutke sa osobom na koju često mislite. Morate da se ponekad odričete vremena za svoje lične prohteve, ali to vam ne ide na loše već naprotiv osećaćete se dovoljno ispunjeno, kako biste uspeli da se otvorite na polju ljubavi bez većih posledica.

Zdravlje: Povremena nervoza koju ste imali polako prolazi. Osećate se odlično.

RIBE

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Morate da izađete u javnost, mada vam ta solucija ne odgovara. U suštini morate da kalkulišete vremenom kao jednim od skupljih resursa, kako biste uspeli da završite dovoljno svojih obaveza. Bićete obavešteni o svom ličnom uspehu bez izuzetka ukoliko se desi da se neko bude mešao u vaš posao i vaša zaduženja, koja nisu ni mala ni laka. Uviđate i nove pogodnosti koje ćete kroz priliku koja vas oduševljava ispuniti u narednom periodu i bez mešanja drugih ljudi u vaš sopstveni rad i zalaganje.

Ljubav: Vest koju ste već dobili o partneru vas je oduševila i imate pritisak na emotivnom planu. Morate da se izborite za svoja prava i da pokušate da se domognete bolje poslovne šanse i da se ne bavite isuviše emotivnim pitanjuma. Provedite dovoljno mirnu sedmicu bez većih trzavica.

Zdravlje: Ukoliko budete imali pojačane tenzije pokušajte da radite na sebi neko vreme.

Astrolog: Milica Miholjčić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA