LETOVANJE U GRČKOJ SA 45% POPUSTA! Ovako Viva Travel otvara sezonu!

Letnja sezona je otvorena! Turistička agencija Viva travel je poslala autobuse za prve organizovane smene u Grčkoj i time pokrenula sezonu letnjih odmora u 2016-oj godini

  • 3

Može se reći da je interesovanje za Grčku više nego veliko pa su mnogi polasci već rasprodati, iako se u ponudi agencije nalazi preko 22 destinacije ove atraktivne zemlje.  A atraktivne su i cene!

Paket aranžmani sa autobuskim prevozom  imaju SPECIJALNU CENU za polaske u maju.

Popularna letovališta na Halkidikiju kao što su Hanioti, Pefkohori, Polihrono, Neos Marmaras imaju jedinstvenu cenu po osobi od 49 EUR + dinarski deo za polazak 29.05. Interesantno je to da je ova cena ista bez obzira da li je vaš izbor dvokrevetni, trokrevetni ili četvorokrevetni studio / apartman.  Isto važi i za oblast Svetog Đorđa – Asprovaltu, Nea Vrasnu, Stavros, ali za polazak 31.05.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Imajući u vidu brzinu prodaje aranžmana u Grčkoj, ali i u Italiji, za pojedine termine u junu možemo slobodno reći da je već počeo takozvani „last minute“, poručuju iz agencije Viva travel.

U toku je velika AKCIJA POPUSTA i DO 45%.

Za Olimpsku regiju i polazak 03. juna rezervisan je popust od 20%. Pa se tako u Nei Pori sa uključenim autobuskim prevozom može letovati po najnižoj ceni od 45 EUR, u Laptokariju po ceni od 49 EUR, a u Olympic beach od 59 EUR.

Za Halkidiki i polazak 08.juna rezervisan je popust od 30% za paket aranžmane, dok je za Lefkadu i Pargu sa polaskom 05.juna popust čak 40%.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Hedonizam koji pruža svako od grčkih ostrva je sada na dohvat ruke zbog ekstremno pristupačnih cena i olakšanog putovanja.

Naime, u pitanju su aranžmani kombinovanog prevoza. Odlazite autobusom na neko od rajskih mesta, u pravom smislu te reči, a nakon 10 sjajnih dana odmora vraćate se čarter letom za Beograd:

PARGA/ polazak 05. Jun / POPUST 45% - cena od 81 EUR

LEFKADA/ polazak 05. Jun / POPUST 40% - cena od 83 EUR

KRF / polazak 08. Jun  / POPUST od 40%  - cena od 79 EUR

KEFALONIJA / polazak 12. Jun / POPUST 40% - cena od 75 EUR

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Kako prognoze najavljuju očekuje nas sunčani mesec Jun pa ćete sigurno poželeti da ste već na nekoj plaži. A Kefalonija može da se pohvali nekim od najlepših.

Agencija Viva je spremila popust od 20% i to za avionski aranžman na Kefaloniji sa polaskom 23. Juna.

Vila Angeliki, smeštena u centru mesta Lasi, vila Dionisi, vila Bianca pozicionirana u mirnom delu mesta Skala ili hotel Starlight 2*, kao sjajna preporuka  za porodice, jesu samo neki od smeštajnih objekata iz ponude agencije na ovom fantastičnom ostrvu.

Ukoliko požurite sa rezervacijama do 31. maja, možete sebi obezbediti 10% popusta za bilo koji termin do septembra, naravno ako ima slobodnih mesta.

Mislite o tome da ne bude posle kasno. Što je i topla preporuka agencije Viva, jer je kod njih leto odavno počelo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA