≫ 

PAUK, MAČKA, SLEPI MIŠ... Životinja koje se PLAŠITE otkriva kakva ste osoba

Nikome nije prijatno kad vidi nekog ogromnog i odvratnog pauka, ali ako se jako plašite svakog pauka - to znači da vas je majka previše štitila. Saznajte šta o vama govori strah od slepih miševa, mačaka i drugih životinja

  • 3

Strahovi, naravno, otkrivaju mnogo o čovekovoj ličnosti, a strahovi od životinja mogu jako precizno da definišu vašu ličnost i karakter. Uverite se i sami

ŠTA STE PRVO UGLEDALI NA FOTOGRAFIJI OTKRIĆE KOLIKO STE ZLI: Brod, čoveka ili okean? (FOTO)

PAS

Nepoverljivi ste i vrlo zatvoreni prema drugima. Doživeli ste mnogo puta izdaju od strane svog najboljeg prijatelja. Teško zaboravljate a još teže praštate. Prestali ste da verujete ljudima, pišu Nezavisne novine.

MAČKA

Plašite se budućnosti i onoga što budućnost nosi. Nemate dovoljno samopouzdanja. Previše vam je stalo do mišljenja drugih. Volite otvorene ljude i da vam je odmah jasno na čemu ste.

Foto: Wikimedia/Benny Trapp Foto: Wikimedia/Benny Trapp

ZMIJA

Imate potrebu da sve držite pod kontrolom. Trudite se da uvek budete jaki i ne priznajete ni sebi, ni drugima slabost. Nedostaje vam fleksibilnost. Teško se prepuštate emocijama.

PAUK

Majka vas je previše štitila u detinjstvu ili je bila prejak autoritet. Imate potrebu da sve razjasnite i isterate na čistinu. Plaše vas ljudi i situacije koje ne razumete. Težite tome da u svakom segmentu života postavite pravila.

MIŠ

Stidljivi ste i teško komunicirate sa drugima. Plašite se neprijatnih situacija i ne umete da se izborite sa njima. Teško vam pada svaki neuspeh. Lako se povlačite, i onda kada ne bi trebalo.

SLEPI MIŠ

Skloni ste tome da verujete u čudne i neobjašnjive stvari. Sami sebe najviše plašite i sputavate svoje potencijale, a onda slepo uletite u ono u šta ne biste trebali. Izbegavate neprijatne situacije i često ne znate da ih rešite.

Foto-ilustracija: Foter/Sean McCann (ibycter.com) Foto-ilustracija: Foter/Sean McCann (ibycter.com)

OSA

Brzopleti ste i nestrpliv kada nešto želite da ostvarite. Ljute vas i beznačajne sitnice. Uvredljivi ste i lako ulazite u svađe.

PACOV

Previše brinete o svemu. Probleme uveličavate umesto da ih realno sagledate. Opterećuju vas drugi i njihovo mišljenje o vama. Nemate poverenje u ljude koji ne iznose svoje mišljenje odmah.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fauna

    23. maj 2016 | 19:23

    Ne plasim se bas ni jedne zivotinje i skoro da ne verujem da se bilo ko plasi.Strah je nauceno osecanjem.Covek je jedino stvorenje od koga je realno strahovati!

  • Lud,zbunjen,normalan.

    23. maj 2016 | 20:11

    Plasim se svih zivotinja koje ste naveli u tekstu,sem macke.

  • Nana

    23. maj 2016 | 18:49

    Mislim da se većima žena plaši zmije, slepog miša, pacova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA