• 6

DA LI VAM SE OVE LINIJE POKLAPAJU KAD SPOJITE DLANOVE? Evo šta znači kad je leva iznad desne, a šta kad je obrnuto (VIDEO)

Saznajte da li ste od onih koji se teško uklapaju u društvo ili ćete završiti s nekom egzotičnom osobom iz daleke zemlje

  • 6

Kad spojite dlanove, pogledajte prvo da li su zglobovi gde se mali prst spaja sa šakom u istoj ravni, kad ih namestite tako, onda pogledajte da li se prva velika linija ispod njih poklapa na levoj i desnoj ruci.

Kakvi su vam PRSTI, takva ste OSOBA! (FOTO)

Kod većeg broja ljudi se linije poklapaju, međutim, kod jednog broja ljudi postoji vidno odstupanje. Saznajte šta znači kad se linije poklapaju, šta kad je leva iznad desne i šta kad je desna iznad leve.

Kad se linije poklapaju

Ovo znači da ste smirena, nežna i osećajna osoba. Stabilna ste ličnost i ne volite da se nađete u okruženju onih koji prave haos i uznemiravaju druge.

Što se tiče izbora partnera, najverovatnije ćete završiti u braku s nekim koga prihvata i vaša porodica i krug prijatelja, jer vam je to jako važno i nećete dopustiti da vas ljubav iščupa iz korena.

Kad je leva iznad desne

To znači da ste snažna ličnost, koja sve voli da kaže ljudima "pravo u glavu". Nemate problem da se zauzmete za sebe i ne dozvoljavate drugima da vas iskorišćavaju, ali ponekad u tome preterate i umete da budete prestrogi.

Magnet ste za straktivne ljude, a emotivno težite dubokom povezivanju. Velike su šanse da ćete završiti s nekim dosta mlađim od sebe ili s nekim iz neke daleke zemlje.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Kad je desna iznad leve

Ovo znači da vaša mudrost uveliko prevazilazi vaše godine, što može da bude problematično u detinjstvu i mladosti, jer je teško uklopiti se u vršnjačku grupu. Zato vas je uvek privlačilo društvo starijih ljudi.

Postoji oko 70 odsto šanse da ćete završiti u braku s nekim ko je stariji od vas.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok