SKINITE VODOOTPORNU ŠMINKU SASTOJKOM KOJI SVI IMATE U KUĆI: A košta manje od jedan dinar!

Nepotrebno je da bacate pare na skupa sredstva za skidanje vodootporne šminke. Pomoću ovog sastojka, koji sigurno imate u kući, skinućete je jednim potezom

  • 2

Žene koje vole da koriste dugotrajnu vodootpornu maskaru i ruž za usne znaju da je prava muka kada se treba došminkati ili šminku skinuti. Sada postoji trik koji će da je kloni za tren oka.

Ako ste među ženama koje su kretale na žurku, sastanak ili bilo koji drugi događaj namazavši karmin koji traje ceo dan, sigurno ste imale problem kada je trebalo da ga skinete sa usana. Možda ste baš u momentu kada vam je rukavica za skidanje šminke zapala iza noćnog ormarića, a sredstvo za skidanje šminke potrošili pomislili kako je svaki pokušaj skidanja upornog karmina ili skorele maskare sa trepavica bezuspešan.

PERVERZNI KARMIN: Samo mnogo nevaljale devojke će ovaj ruž odvrnuti do kraja (FOTO)

Šta ste sve probale? Zaboravite na sve rukavice za skidanje šminke ili sredstva za skidanje šminke, a posebno dugotrajnih ruževa za usne, zaboravite na skupa sredstva sa eteričnim uljima za podmlađivanje i negu oko očiju. Zaboravite i na sapun, ni on u skidanju vodootporne šminke ne pomaže.

Čarobni sastojak koji svi imate u kući, a koji skida i vodootporni karmin sa usana i vodootpornu maskaru jeste maslinovo ulje.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Jednostavno uzmite tufer za skidanje šminke, sipajte na njega maslinovo ulje i jednim potezom skinite ruž za usana. Ukoliko vam je maslinovo ulje prejako ili ne volite njegov miris, koristite ricinusovo.

(VIDEO) Mat karmini su u modi! Evo kako da napravite jedan

Efekat je isti, a koža podmlađena, mekana i negovana.

(Tanja Milanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    4. jun 2016 | 17:14

    Gde to maslinovo ulje košta manje od 1 dinar? Recite mi da ga kupim...ispod 1000 dinara ekstra devučansko ulje ne može da se kupi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA