≫ 

ZALAZAK SUNCA U KOSI: Ako ovog leta nemate ovakvu frizuru, bolje da se ne pojavljujete na plaži! (FOTO) (VIDEO)

Mnoge žene posvećuju svoj život praćenju modnih saveta i stilizovanju garderobe, frizure i šminke upravo prema njima. Uskoro ćemo saznati da li će ispratiti i novi talas

  • 4

Frizeri su otkrili novi "hair style", koji su nazvali "zalazak sunca", zbog boja koje dočaravaju upravo ovu pojavu. Novi trend podrazumeva farbanje kose u različite nijanse koje možemo primetiti tokom sutona, a koje daju živost vašem ukupnom stilu.

Ova boja laka za nokte je HIT SEZONE!

OVOM LUDILU NEMA KRAJA: Sad se pojavio KONTURING i za KOSU! (FOTO) (VIDEO)

Najnoviji izum frizera širom sveta je zalazak sunca u kosi. Samo par meseci posle promocije, može se reći da su žene totalno poludele za ovom frizurom, piše Daily Mail.

Toliko su oduševljene da su preplavile društvene mreže slikama svog novog izgleda, pa se na Instagramu do sada našlo preko 10.000 snimaka "zalaska sunca".

Prednost novog trenda je to što možete da iskoristite svoju maštu i da vaša boja kose varira od umerene do ekstremne, u zavisnosti od toga šta umete da iznesete.

A photo posted by pammy lou (@pamlouie) on

Pogledajte proces nastajanja frizure "zalatak sunca".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA