Da li i vi imate ove MALE BELE BUBULJICE? Evo kako da ih se rešite i to MAGIČNIM lekom koji možete da napravite sami (VIDEO) (RECEPT)

Male, bele, potkožne bubuljice umeju da budu jako uporne, a uklanjanje bolno! Zato pogledajte kako to da učinite bezbolno, pomoću recepta koji sami možete da napravite kod kuće

  • 4

Da li i vas nerviraju male, bele, potkožne bubuljičice, koje se u dermatologiji zovu milije (Milium) i pojavljuju uglavnom oko očiju i nosa? Zato vam donosimo neka rešenja koja možete da primenite u kućnoj radinosti.

Nije svejedno GDE vam je iskočila BUBULJICA! To govori koji organ vam je oboleo! (VIDEO)

Milije, kod odraslih ljudi, nastaju iz raznih razloga. Zbog preteranog izlaganja suncu, korišćenja neadekvatne kozmetike ili zbog neke kožne bolesti. Te bubuljičice su u stvari grudvice keratina, proteina koji gradi površinski sloj kože.

Veoma su uporne i teško ih je ukloniti, a budući da se uglavnom nalaze na veoma osetljivim delovima kože, oko očiju, njihovo uklanjanje može biti i prilično bolno. Rešenja koja ćemo vam ovde opisati nisu bolna, ali će ovo drugo, verovatno biti neprihvatljivo za većinu.

 

Prvi magični lek možete sami da napravite vrlo lako, a većinu sastojaka verovatno već imate u kući.

Sastojci: šećer, limunov sok, domaći med, ricinusovo ulje, ulje čajevca, kukuruzni skrob, jabukovo sirće i lišće piskavice. Pomešajte po jednu kašičicu svakog sastojka i preparat je spreman. Namažite na mesta gde se nalaze bubuljičice i ostavite da odstoji desetak minuta, a onda uzmite gazu i počnite da trljate. Sastojci bi trebalo da omekšaju kožu, a kukuruzni skrob i gaza bi trebalo lako da sastružu bubuljičice.

Drugi magični recept će većina doživeti kao nešto previše gadno, ali oni koji su probali, kažu da je neverovatno delotvoran. U pitanju je sluz puževa. Pogledajte video i sve će vam biti jasno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    6. jun 2016 | 15:20

    Znam sta su piskavice i ulje cajevca ali nikad cula za secer,limunov sok,med...

  • miroljub

    6. jun 2016 | 21:22

    kako rekoste bi trebalo da ukloni bubuljice i baba da ima m... bi trebalo da je deda jel da

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA