VELIKA AKCIJA U VIVA TRAVEL AGENCIJI: Gratis letovanja za decu do 15 godina!

Do sada, kada se pomenu Evia, Leptokarija, Nei Pori, Skiatos, Neos Marmaras, Pefkohori, Polihrono, Sarti ili Stavros, najpre biste pomislili na Grčku. Međutim, javile su se neke nove asocijacije, nove prilike i akcije koje s razlogom menjaju i nepromenljivo!

  • 0

Od 07. juna agencija Viva travel ponudila je nove neverovatne popuste, ULTRA LAST MINUTE akcije kao i novosti koje će izuzetno obradovati porodice sa dvoje dece.

 

- Pravi je trenutak da obradujemo kako najmlađe članove porodice tako i njihove roditelje. Ne bismo voleli da zbog nedovoljno materijalnih sredstava deca budu uskraćena za sve ono što pruža jedan odmor na moru, te smo se pobrinuli da JEDNO ILI DVOJE DECE DO 15 GODINA dobiju GRATIS letovanje u neka od najlepših letovališta Grčke, poručuje Tanja Živanov iz agencije Viva.

 

Ovakva akcija važi za grčke destinacije kao što su Evia, Leptokarija, Nei Pori, Neos Marmaras, Pefkohori, Polihrono, Sarti ili Stavros, što se tiče autobuskih aranžmana, dok ista važi za Skiatos,- avionski aranžman.

 

Foto: Promo/Viva Travel

Foto: Promo/Viva Travel

 

Do 40% popusta za autobuske aranžmane! Polasci od 11. do 30.juna, po ceni od 55 evra po osobi jesu nešto što je najtraženije ovih dana.

 

Za Tasos, kao najsevernije grčko ostrvo, poznato po peščanim plažama, maslinjacima, borovim šumama i izuzetno blagoj klimi, ne treba propustiti polazak 21.06. Vila Tomi, u centru Potosa, na samoj plaži, pružiće vam uživanje kakvo samo buđenje sa pogledom na Egejsko more može da donese.

 

Porodici sa decom običino prija da vila ima i bazen što je slučaj sa vilom Kipos II, u centru Limenasa.

 

Foto: Promo/Viva Travel

Foto: Promo/Viva Travel

 

Sve popularnija i među našim turistima veoma hvaljena je  Evija, drugo po veličini ostrvo Grčke, za koju su oba polaska (15.06. I 25.06.) u junu na ULTRA LAST MINUTE akciji.

 

Agencija Viva travel za prvi polazak ima fantastičnu cenu 99 evra, za sve smeštajne jedinice, i pomenuti GRATIS za decu do 15 godina koja putuju u pratnji dve punoplatežne osobe.

 

Primer smeštajnog objekta koji ima sve što vam treba je Vila Konstantinos koja se nalazi u mirnom delu Pefkija, na oko 150m od centra i 200 m od plaže.

 

Pored toga što se izuzetno održava, što obećava pogled na more, ima u svom sastavu restoran, parking, u poslednje vreme nezaobilaznu besplatnu wi-fi konekciju, a klima je uključena u cenu.

 

Foto: Promo/Viva Travel

Foto: Promo/Viva Travel

 

Božanstvena, skoro nestvarna, Parga, kao i Kefalonija, Lefkada i Krf, ove sezone imaju tri različita programa putovanja - za autobuski, avionski i kombinovanim prevozom, a svi raspolažu i pažljivo odabranim smeštajem čije su cene takođe na popustu, a neke čak na SPECIJALNOJ PONUDI (i za autobus, i za avion) do kraja sezone!

 

Mi vam skrećemo pažnju i na izuzetno niske cene avionskih aranžmana koji su otvorili i sezonu julskih popusta. Cena od 189 evra, važi za paket aranžman (avionski prevoz i smeštaj, najam studija/apartmana) za Kefaloniju, najveće ostrvo Jonskog arhipelaga.

 

Lasi  i Skala predstavljaju oazu, spoj mirnog primorskog mesta i blizine glavnog grada koji pruža dodatne aktivnosti za sve one koji od odmora traže više.

 

Iz ponude se ističe vila u centru Skale, Casa D Ionio, koja se ujedno nalazi veoma blizu mora!

 

Foto: Promo/Viva Travel

Foto: Promo/Viva Travel

 

Autobuski, avionski kao i aranžmani koji uključuju kombinovani prevoz (autobuski prevoz u odlasku i avionski u povratku, i obrnuto) kreirani su tako da osiguraju odmor kakav priželjkujete, a istovremeno ne opterete kućni budžet.

 

Sa Vivom može da letuje svako, lako, lepo i kvalitetno!

 

www.vivatravel.rs

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA