• 4

Imao je 26 tumora u stomaku, a sad je potpuno izlečen od raka! Evo i kako

Majk je bukvalno bio zakovan za krevet, pošto nije mogao da se kreće zbog silnih metastaza kancera u svom stomaku. A danas je on potpuno zdrav

  • 4

Pre nekoliko godina Majk Četl je dobio strašnu dijagnozurak debelog creva. Nakon teške operacije i nekoliko tura hemoterapije, kancer se povukao, da bi se nakon nekog vremena ponovo vratio, jači nego ikad.

Da li je ovo ČUDO na koje su čekali OBOLELI OD RAKA? Nova revolucionarna metoda obećava NEMOGUĆE!

REVOLUCIONARNO OTKRIĆE: Konačno znamo ŠTA izaziva rak dojke! (VIDEO)

Brojni tumori su se raširili po Majkovom telu, do te mere da on više nije mogao na noge da stane. U jednom trenutku lekari su izbrojali čak 26 zloćudnih masa u njegovom stomaku. Majk je mislio da je za njega sve gotovo.

- Užasno brzo se širio. Prvo sam počeo da hramljem od bolova, a potom više nisam mogao uopšte više da hodam, ni da pomeram vrat. Bio sam spreman da umrem – ispričao je Majkl u članku objavljenom u listu “American Society of Clinical Oncology “.

Foto-Ilustracija: Profimedia

Foto-Ilustracija: Profimedia

Srećom, njegov onkolog doktor Stiven Dafi pratio je najnovija dostignuća savremene medicine, pa je, maltene u zadnjem momentu, Majka uputio na eksperta za imunoterapiju, doktora Luisa Dijaza, s Džon Hopkins univerziteta u Merilendu.

Ovaj doktor ubacio je Majka u svoju najnoviju studiju, koja je istraživala genetske abnormalnosti u DNK, tačnije nedostatak MMR (sposobnost DNK da izbegne greške pri replikaciji).

Majk je dobijao lek po imenu “keytruda”, humanizovana antitela, koja se koriste u imunoterapiji. Za samo dva-tri meseca, tumori su polako počeli da se povlače.

Foto-ilustracija: OnlyHDWallpapers.com

Foto-ilustracija: OnlyHDWallpapers.com

Naredne dve godine, Majk je na svake dve nedelje išao u bolnicu da primi terapiju. Kako se ispostavilo, napori lekara su i te kako urodili plodom.

- Ja danas više nemam rak. Osećam se blagoslovenim što su me lekari uključili u svoje istraživanje i dali mi priliku da ponovo budem zdrav čovek – kazao je Majk, prenosi Independent.

Koliko je uspešna ova metoda pokazuje podatak da je čak 47 odsto pacijenata u terminalnom stadijumu raka, danas ne samo živo, već i potpuno zdravo.

(Telegraf.rs)

 

Komentari

  • miki

    a o nezeljenim efektima tog leka Ni reci?

  • starica

    Da li potpuno zdrav, znace za par godina!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima