Vaša omiljena Plazma u mini mini formatu!

Za sve one koji obožavaju neodoljivi ukus dobro poznate Plazme, stiglo je novo iznenađenje iz kompanije Bambi. U pitanju je nova Plazma Mini Mini, ukusni mini mini Plazma zalogaji koji predstavljaju idealnu i hranljivu užinu tokom napornog dana u školi ili dok ste napolju. Bilo da putujete ili se spremate za filmsko veče sa društvom Plazma Mini Mini je savršena grickalica za celu ekipu

  • 1

Nova Plazma Mini Mini može se pronaći u praktičnom pakovanju od 35g i 200g. Za ljubitelje čokolade, Plazma je pripremila i specijalno pakovanje Plazma Mini Mini Čoko od 50g.

- Predstavljamo vam najzabavniju Plazmu do sada - Plazma Mini Mini zalogaje koji će zabaviti Vaše prste kada Vam se gricka nešto u hodu ili kada ste sa društvom. Zanimljiv i veseo dizajn, pristupačna cena i prepoznatljiv ukus u mini mini formatu čine dobitnu kombinaciju uspeha. Sigurni smo da ćete uživati uz nove, zabavne zalogaje bilo gde da se nađete - istakla je Jelena Ljubomirović, Brend menadžer u kompaniji Bambi.

Čik nemojte da je probate!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA