MASKA ZA NOS: Smanjite ga bez operacije - i to za 15 minuta i 15 dinara! (VIDEO) (RECEPT)

Nismo svi bili te sreće da na rođenju dobijemo savršeno prav, uzak i prćast nosić. Ali, greške prirode daju se ispraviti i bez odlaska “pod nož”. Sve što vam je potrebno jeste ova "maska za nos"

  • 3

Ukoliko i vi, poput popularne blogerke Lili Galiči, baš i niste zadovoljni činjenicom da vam je nos mesnat i širok, evo jednostavnog trika kako da ga vizuelno suzite.

Oblik nosa otkriva kakva ste osoba

Oslobodite se MITISERA na nosu u samo 3 koraka (VIDEO) (RECEPT)

Umesto da zakažete kod plastičnog hirurga, vi nasitno narendajte malo đumbira i pomešajte ga sa malom količinom svoje omiljenom pastom za zube.

Kad dobijete savršeno homogenu smesu, nanesite je na problematične delove nosa, kao što bi ste stavili masku za lice i ostavite da stoji petnaestak minuta.

Posebnu pažnju obratite na “stranice” nosa, dok sam špic možete i da zanemarite. Pazite da ova maska ne dođe u kontakt s očima i predelom oko njih, kako ne bi došlo do iritacije.

Normalno je da nakon nanošenja osetite toplotu i peckanje, jer đumbir podstiče cirkulaciju, ali ukoliko je osećaj baš nepodnošljiv, odmah isperite.

A video posted by Lilly Ghalichi (@lillyghalichi) on

Ukoliko uspete da izdržite svih 15 minuta, primetićete da vam nos izgleda uži i manji.

Ipak, ukoliko vas je priroda obdarila nosom koji je baš dugačak, onda nećete imati vajde od ovog prirodnog recepta, jer đumbir nema moć da vam pomogne u smanjivanju kostiju i hrskavice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    16. jun 2016 | 18:04

    Ko li ovo otkri? Ko zna sta je sve mazao da bi dosao do ovog saznanja.

  • la la

    17. jun 2016 | 10:44

    A ako ga mazemo svaki dan, da li ce nam nos nestati? Mislim, mesnati deo? Gospode!

  • Nemke

    17. jun 2016 | 12:11

    Navatas ribu u nekom klubu, sve perfektno, peglanje u toku noci vrhunsko. Ujutru da ispadnes baja doneses dorucak sa cedjenom pomorandzom u krevet, krenes da je poljubis, u trenutku kad se okrene, shvatis da si celu noc peglao Gargamela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA