≫ 

LETO S KON TIKIJEM: Šarm Skopelosa uz zvuke “grčkog bluza”

 ≫ 

Najlepši mohito prave u baru “Kentavros”, najukusniji giros u giroseriji “No name”, neprikosnoven plavi patlidžan priprema se u taverni “Kiraco”, najbogatiji izbor morskih plodova je u taverni “Akrogiali”... Ovo su samo male tajne i fragmenti očaravajuće atmosfere Skopelosa, najšumovitijeg kopna okruženog vodom u grčkom arhipelagu Severnih Sporada

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika SRB
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Cacanin

    17. jun 2016 | 20:34

    Stvarno dzabaka ovo nesme da se propusti.

  • SRB

    17. jun 2016 | 15:13

    Sve je ovo bas lepo, ali je verujte mnogo lepsi Crnogorski sirtaki.

  • Hep.C

    17. jun 2016 | 15:09

    Pa ove ponude su dzabe,stvarno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA