NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi, vreme je da ponovo osvojite partnera! Škorpije, nemojte prečicom! Device, mrdnite malo iz kuće!

Saznajte šta vas čeka u nedelji od 20. do 26. juna. - da li će vam zvezde i planete biti naklonjene, da li je neka nova ljubav na pomolu i još mnogo toga

  • 0

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Vaše polje finansija je ovaj put pod velikim znakom pitanja. Morate da budete obazrivi i prilikom ulaganja novca u nove projekte, jer za tako nešto još nije vreme. Budite dovoljno ažurni, jer ste morali još ranije da dovršite započeti posao. Retrogradnost planeta vašeg polja posla sugeriše da se prilagodite trendovima, koje imate kao zadatak ili opomenu za naredni period. Ukoliko ste u ortakluku prethodno izneti zadatak važi i za ostale članove kluba.

Ljubav: Kada je u pitanju vaš emotivni život, može se reći da trenutno nije zadovoljavajući. Predstavnici vašeg znaka se okreću drugim segmentima kao što su finansije i poslovni svet. Pokušaj da budete bliski sa osobom sa kojom ste do nedavno bili u skladnom odnosu je pomalo lažna nada. Budite ažurni na ovom polju ali nekom drugom prilikom.

Zdravlje: Čuvajte se većeg zamora.

BIK

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Ukoliko spadate u grupu materijalista, onda ste na pravom putu da nešto bolje prođete u narednom periodu. Ne žurite da postignete veći rezultat od prethodnog u odnosu na onaj, koji vam se jasno protežira kao putokaz pravca kojim ste spremni da krenete. Ukoliko ste skeptični,  pokušajte da se testirate kako biste uvideli sitne i bespotrebne korake koji vam ne trebaju u poslu kojim se bavite. Poštujete mišljenje kolega i volite kvalitetnu saradnju. U tome leži deo vašeg uspeha.

Ljubav: Ne nameravate da partnera tek tako pustite iz svog života. Morate da se potrudite da nečije srce ponovo osvojite, naročito ukoliko ste muški predstavnik znaka Bika. Ne očajavajte ukoliko ne uspete iz prvog puta, jer za sve postoji i drugi pokušaj. Pokazujete dozu optimizma od polovine sedmice, kada kreće i mnogo bolja energija na polju ljubavi. Ovo naročito važi za one koji su rođeni u trećoj dekadi.

Zdravlje: Problemi sa grlenom regijom su pod znakom pitanja.

BLIZANCI

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Ne morate nikome da se pravdate za propuštene aktivnosti ovaj put. Imali ste dovoljno razloga da se tako nešto i desi. Morate da budete dovoljno obazrivi kada je u pitanju temeljan poslovni put i vaše polje karijere. Morate deo posla da predate svojim saradnicima koji su povremeno u zaostatku i kojima treba malo veća podrška. Imate na koga da se oslonite i budite za to zahvalni. Jedan Jarac je odličan poslovni partner. Ono koji traže posao nisu u mogućnosti ni u toku ove sedmice nešto konkretno da ostvare na ovu temu.

Ljubav: Ukoliko ste u braku pazite se oštrih reči upućenih partneru koji vam je još uvek drag. Polje komunikacije vam je izuzetno naglašeno pa i dosta oštrih reči koje ponekad ne birate. Imate jednu veliku manu a to je da ne možete većinu stvari da prećutite kada je zajednički život u pitanju i problemi koje prolazite u priči koja vam se dostavlja u toku naredne sedmice.

Zdravlje: Psiha vam je dosta naglašena.

RAK

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Ne postoji ništa toliko pažljivo kao vaša malenkost, ukoliko se radi o međuljudskim odnosima. Volite da pomažete i u tome pronalazite srž života i svrhu. Volite da se pokažete u najboljem svetlu i da uradite ogroman zadatak pa i za ostale kolege. Pazite da vas neko ne izigra lepim rečima i manipulacijom kroz koju prolazite, ukoliko nesmotreno prihvatite više zadataka od trenutno dostavljenih. Ne tražite dodatne obaveze, jer možete da se preopteretite i dodatno iscrpite.

Ljubav: Da li imate dovoljno razloga da prekinete sa trenutnim partnerom, sada je već diskutabilna tema. Ne pokazujete interesovanje da nešto konkretno na ovom segmnetu promenite u većoj meri u odnosu na trenutnu situaciju u kojoj se nalazite. Ne pokušavajte da se upuštate u svađu ili veću raspravu sa partnerom, koji je pod velikom tenzijom. Prilagodite se situaciji i prvom prilikom presecite neke stvari.

Zdravlje: Pazite na imunitet.

LAV

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Stav koji vi imate malo koji znak Zodijaka ume da iznese. Bićete u prilici da se odmorite i započnete neku novu poslovnu priču u kojoj biste mogli mnogo više da profitirate nego vaši saradnici. Imate odlične ideje, koje ćete naravno i sprovoditi u delo sa dozom kreativnosti. Bićete cenjeni u krugu prijatelja i kolega. Podršku ćete imati i računajte na veću pomoć nego obično na segmentu gde se mnogo više angažujete nego obično. Ukoliko ste imali saradnju sa jednom Ribom, očekujete da se tako nešto ponovi.

Ljubav: Niste sami i ne očajavate u samoći. Posećujete češće žurke i veće skupove ljudi. Vodite aktivan društveni život i u tome uživate. Niste sami, pa čak imate priliku da birate sa kim želite da budete. Neko može da da učini da se loše osećate, znajući vaše slabe tačke. Pokušajte da mislite na pozitivan način, kako biste privukli dobu energiju, kada je vaš emotivni život u pitanju.

Zdravlje: Ukoliko ste hronični bolesnik ne očajavajte zbog naglih promena vremena.

DEVICA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Po prirodi ste neko ko želi da sve bude u savršenom redu. Volite disciplinu i čist odnos sa kolegama. Takav stav ćete protežirati i trenutno na polju posla, jer uviđate dosta dobre šanse za nešto više i pokušajte da se domognete mnogo bolje partije kroz saradnju sa jednom Ribom ili drugom Devicom. Uspeh vam je zagarantovan u onoj meri u kojoj budete reagovali na brze promene koje možete očekivati u toku ove sedmice. Ne podržavajte ljude koji su vam okrenuli leđa, da ne bacate uzalud energiju koja vam je potrebna za konkretnije tsvari.

Ljubav: Ne pokušavajte da se pomirite sa partnerom od ranije. Ovo su izuzetno korisni dani za nešto bolje i novije dešavanje na polju emocija. Iskoristite vreme za nešto više u onome u čemu se osećate komotno. Ukoliko je to izlazak do obližnjeg kafića, imaćete dobru podršku planete Merkur koji vam pruža nešto bolji ambijent u odnosu na prethodni period. Nadajte se slučajnom susretu.

Zdravlje: Bolovi u gornjoj vilici mogu biti učestali, pa se obratite svom stomatologu.

VAGA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Saradnici vas već neko vreme prate u radu i pokušavaju da vas slede u poziciji, koju imate. Možete biti unapređeni u lidera u onoj meri u kojoj to vama odgovara. Vi ćete sami odlučiti kojim pravcem ćete krenuti. Ukoliko smatrate da vam ne teba više obaveza možete biti dovoljno otvoreni i za trenutno radno mesto, koje imate. Oni koji budu tražili posao mogu biti srećne ruke od četvrtka, kada imaju dosta bolje aspekte.

Ljubav: Kada je u pitanju vaša ljubavna situacija ne morate da očajavate zbog trenutne udaljenosti od partnera. Planete rade u vašu korist i ne morate da stvarate veće tenzije u komunikaciji, koju imate. Ukoliko ste u jakoj vezi sa jednim Ovnom, ne pokušavajte da krijete bitne činjenice na koje ste navikli odavno. Ponekad se otvoreno žalite na ono što vam smeta i budite iskreni prema sebi kada su bitne činjenice u pitanju.

Zdravlje: Potreban vam je kraći odmor, pa iskoristite vikend za takvu zabavu.

ŠKORPIJA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Ne morate da se borite za nešto više u toku perioda pred nama koliko se od vas traži da budete u većoj meri koncentrisani na zadatak koji morate da sprovedete. Niste u svakom momentu dovoljno u fokusu kada se od vas očekuje veća spremnost. Uporno tražite prečice. Neko bi mogao da vas prekori zbog nedovršenog poslovnog zadatka. Odmarajte se kada god stignete, jer imate potencijala, ali ga ne koristite dovoljno.

Ljubav: Ukoliko je u igri osoba rođena u znku Bika možete biti dovoljno u fokusu za ono za šta se zalažete na polju emocija. Ne odustajete od svoje namere u vezi s igrom u kojoj već duže vreme igrate glavnu ulogu. Istrajavate dovoljno na putu do cilja koji vam se pokazao kao ispravan. Emotivna strana vam je dovoljno zadovoljena od polovine sedmice, pa se još malo strpite. Jedna Devica bi mogla da bude još jedan izazov na koji niste računali.

Zdravlje: Osetljivi ste na promenu temperature. Savetuje se da uzimate dovoljno tečnosti.

STRELAC

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Kada su u pitanju poslovni segment i šanse koje ono nudi može slobodno da vam se sugeriše da istrajete u onome što vi volite da radite. Korist koju imate kada su u pitanju povremene poslovne transakcije su u stvari dobra poslovna organizacija. Planeta Saturn vas upozorava na konkretne stvari na koje morate da obratite pažnju u većoj meri. To bi na prvom mestu bila istrajnost na duže staze i veći rad koji može povremeno da vas iscrpi.

Ljubav: Na vas je teško uticati, jer imate dovoljno iskustva iza sebe, pa ukoliko neko bude hteo da zloupotrebi vaše trenutno raspoloženje neće moći da utiče u većoj meri. Poziv od osobe rođene u znaku Blizanca ili jednog Bika ne uzimajte u većoj meri u obzir. Radi se površnim osobama i nisu po vašem ukusu. Pazite kome se poveravate, jer je moguće da imate tajne neprijatelje u svom okruženju.

Zdravlje: Biće vam potrebno kraće druženje, kroz jednu turističku turu.

JARAC

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Ukoliko ste odavno uvideli da imate povremeni pritsak i da ne možete mnogo toga da završite na vreme moraćete da se povučete i ostanete ponekad sami sa sobom. Ta solucija je nešto bolja od one da se borite bez većeg argumenta. Imaćete i veću zaštitu a ono što ne budete stigli da završite to će morati da se prebaci na nekog drugog iz vaše poslovne sredine. Ne očajavajte, jer imate odličnu priliku da napravite portfolio u svom poslovnom segmentu i da se bazirate samo na veću profitabilnost.

Ljubav: Ono što može da se uvidi kroz period koji očekujete jeste poveća kolebljivost od strane partnera za neke bitne odluke. Pokušajte ovu osobu više da uključite u svoj segment emotivnog života kako biste mogli intenzivnije da utičete na konkretne izazove koje možete da očekujete u radu na sebi. Možete uvideti veliku promenu na osobi pored sebe i da ne zažalite za onim što trenutno vidite.

Zdravlje: Nemate veće tegobe, osim povremene nervoze.

VODOLIJA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Promene koje je inicirao vaš prijatelj ili poslovni saradnik je upravo nešto što vam donosi malo veći novac i satisfakciju na polju rada. Imate na koga da se oslonite i ne očajavajte u većoj meri ukoliko budete imali problem sa nedostatkom vremena. Neke stvari su vam date da biste položili test sigurnosti u sebe. Ukoliko osećate malo veće opterećenje ne očajavajte, jer imate dovoljno energije da dovoljno toga rešite u hodu.

Ljubav: Volite svog partnera i ne morate da se ustručavate u vezi onoga što trenutno vidite kao izlaz iz trenutne situacije. Planirate možda i zajednički život, pa se spremite na trenutne promene u vašem mestu boravka, ali na bolje. Prijaće vam društvo osobe na koju često mislite. Volite da se dajete bezgranično. Očekujte naročito dobro isplaniran vikend. Imate potpunu podršku osobe, pored sebe.

Zdravlje: Imate možda malo više aktivnosti nego što bi trebalo. Pazite se povremenog stresa.

RIBE

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Patetika koju osećate već neko vreme više ne igra bitnu ulogu u vašem trenutnom poslovnom segmentu. Sustigle su vas obaveze na koje niste računali u većoj meri. Morate da se oslobodite činjenice da je vreme, možda prošlo za konkretne stvari, koje su vam se činile dovoljno ispravnim. Ukoliko imate otvoreno polje inostranstva u većoj meri možete da računate i na bolji finansijski nivo. Ne odustajte od ideje koju trenutno imate jer ona vam donosi mnogo bolju satisfakciju za neko vreme.

Ljubav: Ne uviđa se veća emotivnost i ne pokazujete konkretno empatiju, jer imate nameru da rešite mnogo stvari za kratko vreme. Skloni ste radikalnoj promeni, kada su muško-ženski odnosi u pitanju. Ne morate da ulazite u veću suštinu problema, koliko se uviđa konkretna odluka na koju računate zbog povremenog utiska da vam ne ide dovoljno dobro ovaj put sa osobom pored sebe.

Zdravlje: Bićete dovoljno obazrivi ukoliko budete imali povremene tegobe. Nećete čekati preterano na posetu lekaru.

Astrolog: Milica Miholjčić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA