HOROSKOP ZA 27. JUN: Škorpije, uzalud se opirete! Lavovi, pa vi blistate!

Horoskop za ponedeljak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Čuvajte se danas zavidnih ljudi i onih koji puno pričaju a ništa ne rade. Mogli biste da postanete žrtva ogovaranja što vam nikako neće prijati.

BIK

Pripazite se sebe i svojih naglih i ishirenih reakcija! Morate uvek promisliti dobro pre nego što bilo šta uradite! Danas kao da niste svoji?!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

BLIZANCI

Nemojte se izlagati nepotrebno Suncu. Danas postoji velika verovatnoća da se osetite malaksalo i da osetite glavobolju ukoliko se ne budete rashlađivali.

RAK

Neko je nezadovoljan vašim učinkom i to vam na sve očigledniji način stavlja do znanja. Poslovno ali i emotivno ne stojite danas nikako dobro. To pojačava vašu nervozu.

LAV

Osećate se dosta dobro. Predmet ste vrlo prijatnih pogleda jer vi zaista blistate. Osećate se kao retko kada dobro. Danas očekujte jednu ljubavnu ponudu koju ćete teško moći odbiti.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

DEVICA

Vi umete prilično da se upetljate u mrežu svojih obmana i manipulacija drugima. Danas će sve vaše namere biti prozrene. Dobro razmislite s kim se kačite danas.

VAGA

Dosta vam je čekanja, čvrsto ste rešili da neke stvari u svoje ruke uzmete. Ništa više ne prepuštate slučaju. Gledajte da vam, ipak, uvek na pameti budu i osnovna moralna načela!

ŠKORPIJA

Dobijate vest iz daljine koja na najdirektniji način pogađa vaše finansije. Osećate neku vrstu nepravde kako se nadvila nad vas. Uzalud vam je da se opirete. Prihvatite neke neminovnosti.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

STRELAC

Dobre vesti od strane vrlo bliske i osobe u koju polažete visoke nade i velika očekivanja, danas konačno stiću do vas. Radujete se jer otpočinjete neki nov projekat u poslu!

JARAC

Nestalni ste sa emocijama, ne znate šta želite. Vaša osećanja su, u najmanju ruku, konfuzna. Partner se, s punim pravom, oseća vrlo nezadovoljno i povređeno. Spustite se na zemlju!

VODOLIJA

Radite na sebi danas, nemojte biti toliko kruti ka drugima i prekinite sa praksom osuđivanja svega što drugi čine. Makar danas se radujte tuđoj sreći i uspesima!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

RIBE

Niko drugi neće rešavati vaše probleme i poboljšavati vašu sudbinu! Kad ćete već jednom shvatiti da je baš sve do vas samo i da je vaša sudbina samo u vašim rukama?!

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA