DA VAM SRCE PUKNE: Otac je istetovirao ožiljak na glavi da bi podržao svog sina (FOTO)

On je jedan od očeva koji na ovaj način pružaju podršku svojoj deci oboleloj od raka i pobednik takmičenja "Najbolji ćelavi tata"

  • 10

Džoš Maršal iz Kanzasa, otac dečaka koji je operisao tumor na mozgu, istetovirao je ožiljak na glavi, nalik onom koji ima njegov sin, kako bi podigao njegovo samopouzdanje.

Dečak-heroj (7) se OŠIŠAO da bi dao kosu deci koja imaju RAK, a onda ga je zadesila ISTA JEZIVA SUDBINA! (FOTO) (VIDEO)

On je jedan od očeva koji na ovaj način pružaju podršku svojoj deci oboleloj od raka, a na takmičenju "Najbolji ćelavi tata", osvojio je prvo mesto.

Drugo mesto, i oduševljenje onih koji su razgledali njihove slike, izazvao je Ričard Džej, koji obrijao glavu, kako bi se solidarisao sa svojom ćerkom koja boluje od leukemije, a koga je na ovaj konkurs prijavila upravo ona.

"Ljudi ga oslovljavaju različitim nadimcima, ali ja ga zovem tata.

Tri nedelje pošto mi je saopštena dijagnoza, kosa je počela da mi opada, a on je obrijao glavu pre nego što sam ja morala svoju, kako bih se ja bolje osećala kad dođe na mene red. Iako je meni kosa polako počela da raste, on svake nedelje ujutru nastavlja da održava svoju "frizuru", a mislim da će to i nastaviti da radi. Često me nervira tokom boravka u bolnici, ali ne znam šta bih radila da nema njega koji me konstatno "davi" oko svega. Volim svog tatu", napisala je Kejti.

Treće mesto osvojio je Brajan Stoš, koji je na isti način pružio podršku svojoj ćerki Zoje, pokazujući joj da mu je najvažnija na svetu.

(Telegraf.rs / Izvor: stbaldricks.org)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA