Ovi kupaći kostimi najbolje stoje ženama sa viškom kilograma (FOTO) (VIDEO)

Uvek možete da izgledate lepo, ako ste svesni svoje nesavršenosti, a ne zaboravite da je ima svaka žena. Da, možete da izgledate dobro, čak i na plaži

  • 2

Gojazne žene imaju veliki problem da pronađu savršen kupaći kostim za sebe, pa je čest slučaj da izbegavaju plažu. Ovi saveti će rešiti sve njihove sumnje i dileme, a i podići će im samopouzdanje.

 

MISTERIJA VEKA: Zašto se žene kriju kad su u DONJEM VEŠU, a jedva čekaju da se pokažu u KUPAĆEM KOSTIMU?

 

KO KAŽE DA MANEKENKE MORAJU DA BUDU MRŠAVE: Ove buce u seksi vešu ostavljaju bez daha! (FOTO) (VIDEO)

 

Svaka žena, bez obzira na puniju građu tela, može da pronađe kupaći koji joj savršeno stoji. Važno je samo da pripazi na neke stvari i izabere model koji odgovara baš njoj, piše 24 sata.

 

Evo nekoliko saveta koji objašnjavaju na šta treba posebno obratiti pažnju.

 

- Žene punije građe treba da biraju bikini kojem su gaćice dublje, jer će tako da prikriju višak na stomaku, a ujedno će da ga stisnu. Sad su vrlo moderni retro modeli kojima su gaćice upravo takve.

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

 

- Odličan izbor su i modeli sa volančićima oko bokova ili oni koji izgledaju kao da imaju suknjicu.

 

- Jednodelni kupaći je, takođe, dobar izbor za puniju građu. U tom slučaju, dobro je da ima vrlo otvorena leđa, jer će telo da izgleda bolje.

 

- Ženama građenim kao peščani sat, odnosno bujnih oblina i tankog struka, pristaju minijaturni bikiniji s trouglićima na grudima ili jednodelni kupaći s prorezom oko struka.

 

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

 

 

 

- Svakako treba da izbegavate modele koji se sjaje, jer će vam "proširiti" telo.

 

- Ako su grudi veće, važno je da stoje čvrsto u korpama i da sa strane ne vise viškovi, odnosno gornji deo mora da bude dovoljno veliki, tako da baš cele grudi stanu u njih. Modeli koji se tankim trakama vežu oko vrata uglavnom ne stoje dobro ženama s velikim grudima, osim ako grudi, nekim čudom, čvrsto stoje same od sebe.

 

-Ako su grudi male, dobro je da ih naglasite, jer će tako ostatak tela da izgleda dosta tanje. Male grudi će da izgledaju bujnije u bikiniju koji izgleda kao traka ili koji ima umetke u korpicama. Takođe, jarke boje i ukrasi na gornjem delu su dobrodošli.

A video posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

 

 

- Građi tela kod koje su grudi male, a zadnjica veća, odlično stoje trouglaste gaćice s trakicama za vezivanje i gornji deo sa umecima ili u obliku trake.

 

- Ako se radi o velikim bokovima, svakako treba da izbegavate modele s visoko izrezanim bedrima.

 

- Dezen kupaćeg kostima je, takođe, vrlo važan. Ženama punije građe je preporučljivo da biraju kupaće sa manje šara. Takođe, na delovima tela koje žele vizuelno da smanje treba da budu strogo vertikalne linije, a ne vodoravne.

 

- Uglavnom, deo tela koji želite da istaknete treba da bude prekriven živim bojama i zanimljivim detaljima, a onaj deo koji želite da prikrijete tako što će te ga utopiti u tamne, zagasite nijanse. Tako će žive boje privlačiti više pažnje i neće se toliko primećivati vaše nesavršenosti.

 

Sledeći video potvrđuje ove teze.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • biljana

    29. jun 2016 | 20:27

    Imam vise od malo viska kilograma i nema tog kupaceg koji dobro stoji ali bas me briga uzivam na plazi. Necu se kupati i suncati u kaputu

  • Ja

    29. jun 2016 | 19:35

    Ona u tirkiznom kupacem je taman.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA