VIVA TRAVEL: Grčka u najtraženijem terminu uz POPUSTE DO 40%!

U takozvanoj visokoj letnjoj sezoni obično su i cene aranžmana više u odnosu na predsezonu, tačnije polaske u junu ili septembru. Međutim, agencija Viva travel menja logiku i pravi ustupak.

  • 0

U julu mesecu odobrava popust i do 40% na autobuske aranžmane u Grčkoj.

Pored popusta podeljena su i neka putovanja. Te je tako povodom akcije Halkidiki Family day proglašen srećni dobitnik letovanja u Pefkohoriju na jučerašnjem javnom izvlačenju, što je sve ispraćeno na Facebook profilu agencije Viva travel.

Foto: Promo Foto: Promo

Ono što je ostalo isto, ali uvek oduševi, jeste GRATIS smeštaj za jedno ili dvoje dece do 12 godina. “Prave stvari ne treba menjati”, poručuje Tanja Živanov, marketing menadžer Viva travel-a.

U Vivinoj bogatoj ponudi neći ćete i po nekoliko idealnih paket aranžmana koji bi vam osigurali vrhunsko opuštanje u danima odmora, ali mi vam ipak savetujemo da na vreme rezervišete onaj pravi jer se situacija, što se slobodnih kapaciteta tiče, menja iz minuta u minut.

Pefkohori / autobus, 10 noći / polazak 18.07. / cena od 215

Polihrono / autobus, 10 noći. / polazak 18.07. / cena od 225

Hanioti / autobus, 10 noći / polazak 18.07. / cena od 229€

Sarti / autobus, 10 noći / polazak 18.07. / cena od 259€

U poslednjih mesec dana izuzetno su bili traženi avionski aranžmani.

Pratili smo internet prezentaciju agencije (na www.vivatravel.rs kao i na njihovoj Facebook strani) i primetili nesvakidašnje povoljnu cenu od 199 za Kefaloniju (avionom), koja se odnosi na polazak 13. Jula. Pored toga, svi polasci istog aranžmana od 23.jula do kraja avgusta su sniženi za -10%. Vile Mihalis, Bianca, Hotel Starlight i još neki sjajni hoteli i vile sada su pristupačniji nego ikada.

Foto: Promo Foto: Promo

Pored Kefalonije, avion istog dana poleće i za Skiatos, a već 26. Jula za jonske lepotice, Lefkadu i Pargu. Krf, Rodos i Krit imaju svoje verne obožavaoce i ustaljeno su među najbrže bukiranim ostrvima u Grčkoj.

Skiatos /avion, 10 noći / polazak 12.07. / cena od 199€

Parga / avion, 10 noći / polazak 26.07. / cena od 345€

Lefkada / avion, 10 noći / polazak 26.07. / cena od 349€

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Ako ste jedan od onih koji neplanirano uskaču u autobus zbog uvek primamljive Grčke, Stavros i Nea Vrasna 10.jula po ceni od 89€, Tasos 11.jula od 135€ i Zakintos 12.jula sa - 40% popusta - obećavaju.

Za 13.07. planiran je polazak za Olympic Beach, Leptokariju i Nei Pori, a sobzirom da je najniža cena za Nei Pori 99evra, veći bi trošak prouzrokovalo ostajanje nego putovanje.

Olympic Beach / autobus, 10 noći / polazak 13.07. / cena od 159€

Leptokarija / autobus, 10 noći / polazak 13.07. / cena od 129€

Nei Pori / autobus, 10 noći / polazak 13.07. / cena od 99€

Proverene vile odličnog kvaliteta na ostrvu Evia (vile Evi, Konstantinos i Pefki) rezervisane su za vas i polazak 15.jula.

Foto: Promo Foto: Promo

Podjednako tražena Sicilija je takođe na jedinstvenom ULTRA LAST MINUTE sniženju zahvaljujući upravo vašim željama i predlozima.

Do 50€ snižene cene po osobi za autobuski polazak 13.07. U hotelima La RIva, Alexander i Corallo, po ceni od 339evra, ne dozvoljavaju ljubiteljima italijanskog jezika, temperamenta i hrane da se dvoume. Nema boljeg mesta za život u drugačijem okruženju!

Ako se odlučite za avionski aranžman, hoteli Villa Athena i Villa Bianca su na nestvarnom popustu! Ko odluči da pođe sa Vivom na taj put 11.jula, po ceni od 525€ imaće šta da preporuči prijateljima - biće još polazaka do kraja ove sezone!

A Top ponuda avio karata će vas oboriti s nogu, ako imate neke privatne aranžmane. Za Solun, Krf, Kefaloniju, Lefkadu, Pargu i Skiatos u Vivi, u rasponu cena od 120 do 145€, možete kupiti kartu i oprobati se u privatnoj režiji. Viva vas podržava u svim odlukama koje su iskrene i prave!

Svratite u neku od poslovnica i rezervišite, spokojno, jer svako uplaćeno putovanje u Vivi kasnije pamtite kao zasluženi poklon!

www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA