POROĐAJ BEZ CENZURE: Novopečena mama podelila fotku na kojoj se vidi detalj kog se sve druge žene stide! (FOTO)

Svaka majka će reći da su prvi dani kad je njena beba stigla na svet, nešto najdivnije što joj se desilo u životu. Ali, ova fotografija ogoljava istinu, jer nam pokazuje kako majčinstvo nakon porođaja zaista izgleda

  • 8

Da rođenje deteta nije nimalo glamurozan događaj, kako nam to prikazuju holivudski filmovi, najbolje zna Amanda Bejkon iz Severne Karoline - žena koja je svetu otkrila tajnu koju vam druge porodilje ne bi priznale ni za živu glavu.

Krenula je naglo da mršavi i mislila je da će da umre! Ali, kad je otišla kod ginekologa, desilo se ČUDO! (FOTO) (VIDEO)

POROĐAJ UŽIVO: Ona je bebu rodila potpuno SAMA i to za manje od 10 minuta! (VIDEO)

- Ništa bolje ne kaže “dobrodošla u majčinstvo” kao divna beba i ogromna pelena za mame - podelila je na svom Fejsbuk profilu fotografiju, na kojoj je njen suprug sa novorođenčetom, a u pozadini ona sama stoji polugola, okrenuta leđima, s pelenom za odrasle između nogu.

- Delim ovu fotografiju jer je stvarna. Ovo je majčinstvo: sirovo, iznenađujuće, neuredno i neverovatno smešno, sve sklopljeno u jednom. Dolazak bebe na svet je predivno iskustvo, a o realnosti života koji sledi nakon porođaja, ne priča se dovoljno. I sigurno se ne fotografiše dovoljno. Neki ljudi ovo verovatno smatraju sramotnim. Ali, zašto? Ja to zaista ne shvatam! Verovatno je to tako jer se o ovoj temi dovoljno ne priča - rekla je.

Foto: Facebook/Amanda Bacon Foto: Facebook/Amanda Bacon

- Svi bi mi trebalo da edukujemo buduće majke o tome šta ih čeka, osnažimo ih i pripremimo za svaki aspekt porođaja, uključujući i ovakve trenutke. I to moramo da radimo sa smislom za humor. Ništa ne kaže dobrodošla u majčinstvo kao divna beba i ogromna pelena za mame. Nije ovo moj muž objavio, čisto da se zna. On ni nema profil. Ja sam sama to uradila - napisala je ona.

Ona je primila brojne pozitivne komentare podrške i čestitanja na hrabrosti. Mlada mama zahvalila se svima i dodala da je to realnost i nema ništa sramotnog u ženi koja je upravo rodila.

Ako i vi imate u svom društvu neku porodilju, evo jednog video-saveta kako da spakujete poklonče za njenu bebu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carica Milica

    8. jul 2016 | 14:48

    A,cega da se stidi?Mrezastih gaca i ulozaka koji se nose nakon porodjaja....

  • Bojana

    8. jul 2016 | 14:48

    Kod nas se nose obicni ulosci.Nista protiv ove zene,lepo sto je podelila detalj svega toga,samo kazem...pelena je malo preterana.

  • Sladja

    8. jul 2016 | 23:03

    Nema cega da se stidi, mada jeste preterala s pelenom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA