OD MRŠAVICE DO DEBELJUCE: Da li su žene s "viškom kilograma" ponovo u modi? (VIDEO)

Da li i vi smtrate da imate višak kilograma? Možda samo pratite pogrešne trendove

  • 10

Ženama je stalno na pameti taj famozni "višak kilograma". Ali, šta to uopšte znači i koji to tačno kilogrami postaju višak, a koji su poželjni, to ne zavisi ni od topa građe, ni od toga šta je najzdravije, nego od toga šta je u modi.

Ona jeste DEBELJUCA, ali kad budete videli kako radi JOGU zaprepastićete se!

Žene su uvek, kao i danas, težile da izgledaju savršeno, ali definicija šta je to tačno savršeno, menjala se iz epohe u epohu. Tako u jednom periodu imate žene koje teže tome da nabace koji kilogram i, ako su krhkije građe, proklinju svoj metabolizam, dok u drugoj epohi, teže da skinu "višak kilograma" čak i kad se u svojoj koži osećaju dobro, samo zato što su propisane drugačije "savršene mere"

Tokom 90-ih godina prošlog veka, u modi su bile mršavice. Na modnim pistama i naslovnim stranama časopisa niste mogli da vidite nijednu oblinu, Samo odeću koja visi na kostima. Mogli ste da prebrojite sva rebra na nekoj manekenki koja bi obukla nešto kraću majicu.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Danas, iako još uvek imamo mršave manekenke na pistama, ipak važe nešto drugačiji standardi. Na naslovnim stranama se traže obline, odeća umesto da visi sada puca na fotografijama modela.

Možda će vam biti zanimljivo da pogledate kako su se kroz istoriju standardi ženske lepote stalno menjali. Savršena žena iz perioda renesanse danas bi mislila da ima ozbiljan višak kilograma, dok bi današnja žena, u viktorijanskoj epohi, mislila da ime preveliki struk.

Pogledajte još:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    9. jul 2016 | 17:29

    Apsolutno. Ne volim ni debele, ni mrsave ali malo popunjene su najlepse.

  • Djomla

    9. jul 2016 | 16:34

    Bolje da ljulja nego da zulja

  • Dusko kuc.

    10. jul 2016 | 11:03

    Ajde molim te lijepo mrsave zene gladuju cijeli vijek i samim tim imaju problem i mrze svim svoim bicem sto im se ne oda priznanje na trudu. Pounjene zene su mnogo ljepse i dusa im je blaza lepse im tijelo mirise moja( od 80 kg.) je rodila dvoje zdravo djece ocjena pri radjanju obadvoici 10. Jedan 4.8 kg drugi 4.6 kg. A gledam ove mrsavice ne mogu ga rodit sile nema i to kilo dva tezine i odma po doktora ih nose i u kafic , oce da te pregaze kolicima sto im je neko kupio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA