HOROSKOP ZA 19. JUL: Vodolije, čuvajte živce! Lavovi, ništa ne potpisujte!

Horoskop za utorak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Bićete danas, makar u jednoj situaciji, najverovatnije na javnom mestu, žrtva pokušaja neke krađe. Pazite dobro na sebe i svoje stvari.

BIK

Reagujete u najmanju ruku na neprimeren način i to ni oko čega ali pred nekim ko će vam to i te kako zapamtiti pa i uzeti za zlo, i to već koliko sutra!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

BLIZANCI

Danas ste nervozniji nego ikada pre što ste bili. Gledajte da se smirite, ne provocirajte ljude i okolnosti jer to bi se moglo kao jako loše po vas pokazati.

RAK

Porodične relacije vas danas izjedaju na neki način. Osećate da nemate autoritet tamo gde biste ga morali imati i ta činjenica vam stvara veliku tenziju danas.

LAV

Nipošto danas nemojte da se zadužujete, a pogotovo ne potpisujte ništa, jer taj potpis bi mogao vrlo lako da vas košta preskupo! Izbegnite, pošto poto, danas odlazak u bilo kakav dug! To je imperativ!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

DEVICA

Trik je u tome da vi ćutite a da pustite druge da pričaju i, pri tom, da pažljivo slušate šta to oni imaju da kažu! Tako ćete puno naučiti i saznati šta vam je za činiti u budućnosti!

VAGA

Neko ima otvoreno loše namere ka vama. Neko vas prvocira na prilično bezobrazan način ali vi reagujete u svom maniru, hladno i nezainteresovano! Samo tako nastavite!

ŠKORPIJA

Pitanje novca, prihoda ali i rashoda, pogotovo onih koji su vezani za kuću, danas postaje primarno u vašem životu. Posvećujete ceo dan tome.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

STRELAC

Nesigurnost, pa i strah, koji već duže vreme osećate, direktna je posledica nerešenih konflikata iz prošlosti sa sobom pre svega ali i drugima. Suočite se sa svojim slabostima!

JARAC

Nemate mira, osećate dubinski nespokoj zbog neuzvraćene ili neadekvatne ljubavi koja vam se dešava a na koji ni na koji način ne možete uticati.

VODOLIJA

Ma koliko se trudili da shvatite postupke i namere nekih ljudi,m u tome nikad nećete uspeti. Zato dignite ruke na vreme i prištedite svoju energiju i živce!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

RIBE

Slušate previše ono što vam okolina govori a pri tom ste vrlo nekritički nastrojeni prema svim tim informacijama koje do vas dolaze a to može biti vrlo štetno po vas u budućnosti.

Astrolog: Darko Škalabrin

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale za ovo leto, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA