≫ 

ZAPUŠILO vam se UHO? Ovo je najbezbedniji način da ga očistite! (VIDEO) (RECEPT)

Nisu retki oni kojima se - naročito nakon plivanja u moru, bazenu, jezeru ili reci – zapuši uho. Ovo može da bude vrlo neprijatno, pa čak i bolno iskustvo. Ali, mi imamo rešenje

  • 0

Sigurno ste i vi primetili da se u vašim ušima svakodnevno nakuplja žućkasta smolasta materija, neprijatnog mirisa i izgleda. U pitanju je cerumen – tvar koja se prirodno luči u ušnim kanalima, koja služi tome da čuva unutrašnjost uha od prljavštine, prašine i bakterija.

Kad ovo budete videli, više nikad uši nećete čistiti štapićima (VIDEO)

Izlečite upalu uha pomoću belog luka

S obzirom na to da cerumen ima svoju svrhu, nikako ga ne bi trebalo čistititi štapićima niti drugim, agresivnim sredstvima, bez konsultacije s doktorom.

Međutim, ponekad se desi da se u našim ušima ili nakupi previše cerumena ili da se on negde u dubini ušnog kanala pomeri i poremeti nam sluh i ravnotežu.

To je vrlo neprijatno iskustvo, naročito kada smo na letovanju, pa nam ušni lekar nije pri ruci.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

UŠLA VAM JE VODA U UŠI? Ovih 7 fazona pomoći će vam da rešite stvar!

Kad se uho zapuši, dolazi do neprijatnih tegoba kao što su glavobolje, problemi sa sinusima, bol u uhu, problemi sa sluhom, a ponekad čak i vrtoglavica.

Doktor Dejvid Hil je pronašao prirodno rešenje za čišćenje zapušenog uha i tvrdi da mešavina alkoholnog sirćeta i medicinskog alkohola u razmeri 1:1 može da pomogne. Dovoljna je samo mala količina.

Ukapajte nekoliko kapi u uho i naslonite glavu na suprotnu stranu 60 sekundi. Onda se vratite u normalan položaj i vosak će sam da istekne iz uha.

Ovaj prirodni lek će sigurno pomoći, a uši će biti očišćene i vi ćete se spasiti od nepodnošljivih bolova u uhu i upala.

Rešite se štapića za uši zauvek! Postoji zdraviji način da iščačkate prljavštinu iz uha

Ipak, ako tegobe ne prestaju, nemojte ponavljati postupak, već se ipak obratite lekaru.

Sad kad ste se rešili ovog gadnog problema, možete da se zaivek otarasite i dosadnih komaraca, pomoću ovog prirodnog spreja iz kućne radinosti:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA