Ostvarena prva trudnoća kao rezultat nove revolucionarne metode tima prof. dr Aleksandra Ljubića

U Bolnici za ginekologiju sa porodilištem Jevremova, članici vodećeg privatnog zdravstvenog sistema MediGroup, na nabolji mogući način potvrđena je uspešnost metode podmlađivanja jajnika - nakon ove intervencije kod pacijentkinje je, koja je imala 20 neuspešnih pokušaja u inostrastvu, ostvarena trudnoća postupkom vantelesne oplodnje

  • 2

Program podmlađivanja jajnika u Bolnici za ginekologiju sa porodilištem Jevremova, osmišljen je i uveden sa idejom prevazilaženja velikog problema savremene reproduktivne medicine - prevremenog popuštanja funkcije jajnika.

Ovom metodom  značajno se povećava mogućnost reprodukcije, poboljšava kvalitet života žena, odlaže menopauza i sprečavaju bolesti vezane za prestanak funkcije jajnika.

U cilju lečenja steriliteta, tim prof. dr Aleksandra Ljubića, autoriteta na polju lečenja steriliteta i vantelesne oplodnje, nedavno je realizovao i metodu obnavljanja funkcije jajnika matičnim ćelijama i faktorima rasta.

Za ovaj revolucionarni postupak, kao deo sveobuhvatnog i jedinstvenog programa nazvanim SEGO, vlada  veliko interesovanje kako među pacijentkinjama iz zemlje tako i iz sveta:

- Radi se o prvom integrativnom programu koji koriguje različite razloge popuštanja funkcije jajnika. Sastoji se od različitih procedura i postupaka: lečenja sopstvenim matičnim ćelijama dobijenim iz koštane srži, obnavljanja ćelijskih energetskih potencijala kao i odgovarajućih terapija suplementima. Sve ovo ima za cilj stvaranje kvalitetnih jajnih ćelija, kao i sveukupno poboljšanje kvaliteta života žena - kaže prof. dr Aleksandar Ljubić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    21. jul 2016 | 19:46

    Svaka cast

  • Mama blizanaca

    22. jul 2016 | 00:31

    Profesore,Vi ste kralj ..duša od čoveka. ..Vi ste naj..naj ..naj...SVAKA VAMA ČAST. ..POŠTOVANJE! !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA