NEDELJNI HOROSKOP: Škorpije, vi baš znate šta i koga želite, zato upotrebite harizmu! Blizanci, očekuje vas finansijski dobitak!

Nova nedelja donosi novi raspored zvezda i planeta. Saznajte šta vas čeka u periodu od 15. do 21. avgusta - da li je na pomolu neka nova ljubav, uspeh u karijeri, zdravstveni problem i još mnogo toga

  • 0

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao

Poslovno napredovanje koje ste očekivali vam konačno dolazi! Presrećni ste zbog toga! Nakon ove odluke nema nazad, u pitanju je promena koja će biti od velikog značaja za vašu karijeru na duže staze.

Ljubav

Sigurni ste u svog partnera i nemate ni jednu dilemu. Bliži vam se sklapanje braka ili ozvaničenje veze. Moguće je da ste u toj osobi pronašli nekoga koga rado prikazujete svojoj okolini.

Zdravlje

Prijala bi vam masaža i opuštanje napetih leđnih i vratnih mišića. Ta regija bi mogla da vam bude prilično bolna. Pored toga povedite računa i o osetljivoj koži, ne izlažite se UV zracima previše.

BIK

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao

Veoma povoljan period za formalna i sudska rešenja. Sve ide u vašu korist. Imaćete mnogo sreće pri svakoj poslovnoj transakciji, a pogotovo ako sarađujete sa nekim iz inostranstva.

Ljubav

Ukoliko budete ušli u vezu na daljinu, ona bi mogla da potraje. Iako niste pobornik takvih odnosa, sada vam se jednostavno javljaju veoma jake emocije. Potrudite se da zadržite voljenu osobu.

Zdravlje

Ne bi trebalo da imate većih zdravstvenih problema. Generalno se osećate jako dobro i stabilni ste na svim poljima. Spremni ste da se posvetite stvarima koje su vam zaista važne u životu.

BLIZANCI

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao

Očekuje vas značajan finansijski dobitak. Moguće je da vam pomoć na polju novca dolazi od strane neke starije osobe. Ukoliko ste planirali da aplicirate za kredit, trebalo bi da dobijete odobrenje.

Ljubav

Ukoliko skrivate neke tajne od svog partnera bićete u tome uspešni, za sada. Ipak, povedite računa da to ne napravi preveliki jaz između vas dvoje. Ukoliko ste slobodni, dopada vam se Jarac.

Zdravlje

Manji problemi na zdravstvenom planu mogu biti uzrokovani nedostatkom sna ili preteranim unosom alkohola. Ako ste posvećeni noćnom životu i izlascima, to vam se sada obija o glavu.

RAK

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao

Ozbiljni ste u svojoj nameri da izgradite veliki uspeh u karijeri. Ostavljate utisak dominantne osobe koja dobro obavlja svoj posao. Sklapanje novog poslovnog partnerstva vam donosi veliki profit.

Ljubav

Ukoliko ste planirali brak i venčanje, ovaj period je idealan za to! Svi Rakovi koji se sada emotivno obavežu, biće u stabilnim zajednicama i u dalekoj budućnosti. Veoma povoljan period za ljubav!

Zdravlje

Mogući su problemi sa kamenom ili peskom u bubrezima. Unosite što više vode i posavetujte se sa svojim lekarom kako biste utvrdili kakvo je vaše stanje do najmanjeg detalja.

LAV

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao

Očekuje vas veoma ozbiljna situacija na poslovnom planu. Moguće je da ćete imati mnogo obaveza i da ćete morati da pokažete da je vaša odgovornost na najvišem nivou. Pripremite se za naporan period.

Ljubav

Imate jake emocije prema svom partneru, ali nemate dovoljno vremena da mu to pokažete. Smatrate da je vaš odnos dovoljno stabilan i da ćete uspeti da prevaziđete manju distancu.

Zdravlje

Prilično ste opterećeni poslom, pa lako možete biti iscrpljeni, preumorni. Preporuka je da svaki slobodan trenutak iskoristite za san i odmor. Nemojte da se forsirate više od onoga što je neophodno.

DEVICA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao

Sticajem srećnih okolnosti možete imati više slobodnog vremena nego što ste se nadali, što je svakako pozitivna stvar. Iskoristite ovu situaciju i organizujte sebi kraći godišnji odmor. Prijaće vam da se udaljite od obaveza.

Ljubav

Očekuje vas fatalan susret koji vodi do velike ljubavi. Sudbina se ne može izbeći i vi svakako dolazite do osobe koja bi trebala i mogla biti vaša prava ljubav. Jednostavno se prepustite osećanjima.

Zdravlje

Puni ste energije i osećate se jako dobro. Može se reći da blistate i da svoje pozitivne vibracije prenosite na ljude oko sebe. Prijaće vam nešto veća fizička aktivnost.

VAGA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao

Ukoliko ste očekivali prodaju neke nekretnine, zemljišta ili dragonecog nasledstva, ovaj period je jako povoljan za to. Preporuka je da deo stečenog novca uložite u privatni posao, isplatiće vam se.

Ljubav

Unutar svog doma imate idiličnu, stabilnu atmosferu. Vaš bračni partner vam je maksimalno posvećen i veran. Zajedno ste već stvorili dosta toga a očekuje vas još bolja i lepša budućnost.

Zdravlje

Mogući su problemi vezani za stomak, probavu, sporiji metabolizam. Preporuka je da ne jedete previše tešku i masnu hranu i da se više okrenete unosu svežeg voća i povrća, kao i čorbaste hrane.

ŠKORPIJA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao

Očekuje vas značajan uspeh na poslovnom polju. Možete da očekujete potpisivanje veoma važnog ugovora koji će vam na duže staze doneti uspeh i napredovanje u karijeri. Ubedljivi ste u komunikaciji i ostavljate jako dobar utisak.

Ljubav

Znate koga želite! Lako možete osvojiti tu osobu svojom prirodnom harizmom. Toliko ste šarmantni da vam niko ne može reći ne! Očekuje vas početak jedne veoma zanimljive veze.

Zdravlje

Iako se generalno dobro osećate, mogući su manji problemi vezani za disajne puteve, pluća, bronhije i sinuse. Povedite računa o tome. Izbegavajte cigarete, ali i moguće izvore infekcija.

STRELAC

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao

Dolazi vam neka uplata na koju ste dugo čekali. Bićete zadovoljni dogovorenom sumom. Finansije vam se značajno stabilizuju i konačno osećate sigurnost na tom planu. Veoma povoljan period za vas.

Ljubav

Ne očekuju vas preterano velike promene na ljubavnom planu. Ako ste slobodni, možete imati odnos u kom vlada i neki interes, pored privlačnosti i strasti. Oni koji su zauzeti su zadovoljni izborom partnera.

Zdravlje

Pojačan apetit je naglašen kod vas u ovom periodu. Ugodite sebi i osluškujte potrebe svog organizma. Važno je da imate dovoljno energije za sve ono što ste sebi zacrtali.

JARAC

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao

Vi postavljate pravila u poslu kojim se bavite i dopada vam se takva situacija. Sami sebi možete da organizujete vreme i obaveze. Moguće je da ćete tokom ove sedmice malo manje raditi nego inače.

Ljubav

Opijeni ste emocijama koje vas prožimaju sasvim. Našli ste osobu sa kojom želite da gradite zajedničku budućnost. Pravite ozbiljne planove sa novim partnerom i spremni ste da se posvetite svojim osećanjima do maksimuma.

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa osetljivim očima. Povedite računa i o učestalim glavoboljama koje bi mogle da se pojave. Ako primetite da slabije vidite, posetite očnog lekara.

VODOLIJA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao

Spremni ste da uložite mnogo u realizaciju svojih ideja. Konačno imate plan od kog ne nameravate da odustanete. Kada ste psihički toliko jaki i stabilni, a u poslu odlučni, lako ćete ostvariti svoje ciljeve.

Ljubav

Dopada vam se osoba koja ne živi u istom mestu kao i vi, daljina može da predstavlja određenu prepreku. Ipak, ne želite da odustanete jer se nadate da bi baš ta posebna osoba mogla da bude ona prava.

Zdravlje

Muči vas nesanica. Zbog nedostatka sna možete biti dekoncentrisani. Pazite se u saobraćaju. Nemojte dopustiti da zbog prevelikih obaveza zaboravite da se nasmejete i opustite ponekad.

RIBE

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao

Maksimalno se možete osloniti na svoje saradnike koji imaju iskrenu nameru da vam pomognu u poslu. Možete da očekujete pozitivne rezultate kojima ćete biti zadovoljni. Sve teče po planu.

Ljubav

Dopada vam se to što sa voljenom osobom imate iskren, prijateljski odnos i što možete da razgovarate o svemu, pa čak i o nekim osetljivim temama. Fleksibilan odnos bez osuđivanja je nešto pravo za vas.

Zdravlje

Dobro se osećate u svojoj koži. Stabilni ste na svim poljima i to vam uliva dodatno samopouzdanje i pozitivnu energiju. Ne bi trebalo da brinete o zdravstvenim problemima.

Astrolog: Ruža Ružanović

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale za ovo leto, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA