MEDENI MESEC IZ PAKLA: Muž je iznajmio prostitutku! A ja, šta ću, morala sam da im se priključim

Sam pomen medenog meseca većinu ljudi asocira na romantične trenutke, strasne noći i dobar provod, a iskustva ovih parova nešto su zaista neočekivano

  • 0

Nakon venčanja, koja ponekad mogu biti jako naporna stresna, za većinu parova medeni mesec je period mira i harmonije koji sledi odmah nakon bračne proslave. Može se slobodno reći da je postao neka vrsta rituala, kome se svi raduju.

Otišli su na medeni mesec i očekivali da će biti kao u bajci, ali onda je počeo PAKAO (VIDEO)

Medeni mesec trebao bi da bude u znaku romantike i seksa, barem ako je verovati američkim filmovima. Ali stvarnost piše drugačije priče, a čini se da je sve veći broj novopečenih mladenaca kojima su dani nakon venčanja bili sličniji paklu nego raju.

Koristeći bezbednost anonimnosti koju pruža internet, mnogi od njih podelili su iskustva i tako možda utešili one koji su dosad smatrali da im medeni mesec nije bio savršen, jer gore od ovoga ne može.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Proveli smo medeni mesec u vikendici njegovih roditelja. Njemu je bilo strašno čudno da ima seks u kući u koju je redovno dolazio s mamom i tatom pa me nije ni taknuo - kaže jedna nesrećna mlada, ali njena je priča još i dobra.

Naime, mnogo je onih koji su partnera prevarili ili pak bili prevareni usred medenog meseca.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Moj suprug se napio i rekao mi je da nikada nije ni hteo da me oženi i prvi put sam razmišljala o razvodu na medenom mesecu - izjavila je anonimna devojka.

To su 2 su priznanja uistinu nesrećnih nevesti, dok je treća sa mužem ipak pronašla zajednički interes.

- Muž je insistirao da iznajmi prostitutku. Nisam odbila da se ne bi naljutio. Onda me je nagovorio da im se pridružim... - rekla je ona.

Ali, ova nevesta definitivno je prošla najgore.

- Mene je suprug ostavio pet dana nakon venčanja ... Tokom našeg medenog meseca u Meksiku - rekla je zasigurno najnesrećnija žena na ovom popisu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA