≫ 

Ova mlada bila je PARALIZOVANA 8 godina, a onda se NA VENČANJU desilo čudo! (FOTO) (VIDEO)

Ono što je ova hrabra nevesta uradila rasplakalo je sve zvanice na svadbi, pa čak i mladoženju

  • 1

Bivša sportistkinja Džeki Gončer je od svoje 17. godine bila prikovana za invalidska kolica. Slomila je vrat kada je skakala u bazen. Teško je povredila kičmenu moždinu, a lekari su tvrdili da više nikada neće moći da hoda.

Ovu nevestu je, umesto tate, do oltara doveo POTPUNI STRANAC! Kad shvatite zašto je baš njega odabrala, nećete moći da zadržite suze! (VIDEO)

Rekla momku da joj nedostaje, a onda je on PREŠAO POLA SVETA da bi joj priredio OVO (VIDEO)

Ali ova devojka nije htela da se preda. Zahvaljujući trudu i intenzivnoj fizikalnoj terapiji, već šest meseci nakon nesreće uspela je da napravi prve korake. Idućih osam godina, Džeki je redovno išla na terapije i u teretanu.

Ipak, uprkos silnom trudu, sledećih osam godina njen se život svodio na invalidska kolica. Mogla je da ustane i napravi nekoliko koraka, pridržavajući se za zid, ali nije mogla samostalno da hoda.

A photo posted by Jaquie Goncher (@jaquienicole) on

Četiri meseca pre venčanja, sada dvadesetpetogodišnja Džeki zainatila se i obećala je sebi da će hodati do oltara i otplesati prvi ples sa svojim budućim suprugom. Kako se bližio dan venčanja, bila je sve nervoznija. - Mislila sam da ću povratiti - iskrena je Džeki u priči koju je objavio CNN, a prenosi Net.hr. Do ulaza u crkvu došla je kolicima. Kada je ustala iz kolica i uz pomoć mame i dede prošetala do oltara, svi su zaplakali, uključujući i mladoženju.

A photo posted by Jaquie Goncher (@jaquienicole) on

Iako je on znao za njen plan, bio je ponosan na svoju hrabru ženicu. Ali, Džeki se nije predavala. Sa suprugom je otplesala svoj prvi ples.

Ni nakon toga nije sela. Celu svadbu je igrala ili pričala s gostima... Ako se ne računa vreme koje sprovela za stolom dok je jela, Džeki je te večeri provela četiri sata na nogama.

A video posted by Jaquie Goncher (@jaquienicole) on

Danas, tri meseca nakon svadbe, Džeki hoda sve više. Ipak se prevenstveno oslanja na kolica jer se tako oseća sigurnije.

- Sada je to više mentalni izazov za mene – kazala je ona.

Pogledajte i:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    19. avgust 2016 | 15:36

    Свака част.Младом пару желим дугни срећан живот...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA