Dragi mužu, odoh ja malo na odmor, a ti se snađi! Brutalno iskreno pismo majke šestoro dece nasmejalo internet (FOTO)

- Noć, dan, vreme doručka i vreme oko ručka lako možeš da pobrkaš sa čistim PAKLOM, sa sve Satanom koji dolazi u obliku malog ponija - ova majka je upozorila svog supruga, a zatim je nestala

  • 13

Megan Maza Ozer je fotograf, žena i majka šestoro dece, koja je jedan dan odlučila da ode. Svesna svega što je do tada morala da preživi u toku dana, rešila je mužu da ostavi brutalno iskreno pismo.

 

JA SAM NAJGORA MAMA NA SVETU: Iskrenost ove majke iz Srbije će vas oduševiti, ali i rasplakati!

 

NIKO TI NIŠTA NE DUGUJE: Otac je ćerki napisao pismo koje će pamtiti ceo život!

 

Megan Maza Ozer je nedavno rešila da ode na vikend putovanje sa drugaricama i da po prvi put je ostavila muža samog sa decom, prenosi 24 sata.

 

Pre nego što je krenula, ostavila mu je javno pismo na Fejsbuku, koje je oduševilo milione ljudi.

 

Brutalno iskrena, Megan je do tančina objasnila suprugu šta treba da radi, kako se kuća ne bi raspala dok je nema i nije se libila da upotrebi malo jače reči.

 

 

- Najdraži mužu,

 

Pišem ti ovo iz ljubavi, ne iz straha. Želela sam da pojasnimo neke stvari pre nego što se upustiš u ovaj vikend sam ... sa Ostalima.

 

Noć, dan, vreme doručka i vreme oko ručka lako možeš da pobrkaš sa čistim PAKLOM, sa sve Satanom koji dolazi u obliku malog ponija.

 

Ali, prvo i pre svega ...

 

 

Čim stigneš kući s posla, stvari neće delovati toliko loše. Ostali će da te grle, skaču i uglavnom će delovati uzbuđeno što te vide. To neće dugo da traje... Obećavam ti.

 

Bilo da idu u školu ili ne, ovo vreme je poznato kao pakleni sat. Ostali će se svađati oko svačega i ničega, a Kvin i Peni su glavne svađalice. Moguće je da će Kvin da bude besna što Peni nosi njenu haljinu sa likom Elze, a da će Peni da bude podjednako besna na Kvin, jer je ona uporno zove Ana. Peni će da se buni i kad treba da ide na spavanje, ali do toga ću stići kasnije.

 

 

Večera će da bude užas. Bejli će da traži picu, a Harper će hteti hot dog. Kvin će odmah da se rasplače kad izgovoriš "hot dog" i insistiraće na makaronama sa sirom (ali ne narandžastim ili belim, već onim ljubičastim). Pošto nemamo ljubičasti sir u kući, tražiće tost. Već ćeš da počneš da praviš makarone sa sirom za Peni, kad će se ona da se predomisli, jer Kvin traži tost i tražiće isto to. Na kraju ćeš morati da baciš makarone sa sirom, jer je Bejli dobio stomačni grip pre pet godina kad je jeo ovo jelo sa narandžastim sirom, a Harper voli samo beli sir. Uzgred ćeš verovatno i da zaboraviš na Harper, jer joj je došla drugarica Lili posle škole i otišle su da se igraju napolju. Svi ćete da jedete pahuljice sa mlekom za večeru, a Lili će da uđe u kuću da traži hanzaplast.

 

Posle večere ili doručka ćeš poželeti da sedneš i da se opustiš, ali ne preporučujem ti da to uradiš. Sve će postati tiho ... JAKO tiho. Tada ćeš da shvatiš da su deca verovatno zaspala negde. NE DAJ im da spavaju! Ako se to desi, u suštini si se sj**ao. Biće budni bar do pola dva u noć ako se to desi, a pošto ti ležeš u pola 10 i ustaješ u pet, ovo nije dobra ideja.

 

Idemo dalje.

 

 

Lili je i dalje tu. Tada ćeš da se zapitaš gde su, pobogu, njeni roditelji?! Ni ja ne znam. Još uvek ih nisam upoznala.

 

Vreme je za spavanje ...

 

Srećno, drugar.

 

Pidžame. JE**Š pidžame. Nemoj čak ni da POKUŠAVAŠ da obučeš bilo šta osim spavaćice na Peni. A ako ne možeš da joj pronađeš spavaćicu, nastavi je**no da tražiš. Želeće Miki Maus spavaćicu, ali kada joj je obučeš vrištaće, jer su joj rukavi uski. Jednostavno joj obuci Elza spavaćicu. Verovatno je prljlava, ali kakve veze ima - i ona je! Ne mogu da se setim kad sam je poslednji put okupala.

 

 

Ostavi Peni na kauču pored sebe. Svakako svi znamo da si joj do sad već dao da zaspi negde ranije. Kvin, Harper i Bejli će zaspati bez problema. Ali, samo čekaj. Dok leže u krevetima, shvatiće da njihova mala usta gore i ponašaće se kao da su upravo pretrčali 400 kiometara kroz Saharu. Silaziće po čašu vode na svakih pet minuta. Ne daj NIKOME da koristi Kvininu šolju sa Elzom. Ako vidi da je neko dirao, poludeće.

 

Na kraju ćeš Peni da odvedeš sa sobom u krevet, misleći da je to dobra ideja. Ha, ha, ha, ha, ha! To će biti kao da spavaš pored boksera na steroidima.

 

 

Jednostavno pokušaj da je staviš u njen krevet. Daj joj ajped. To će da ti spase život, obećavam. Smanji zvuk, kao i svetlo ekrana. Kad smo kod svetla, ne zaboravi na ozonizator. Napuni ga, dodaj dve kapi za smirenje, jednu kap lavande i jednu kap protiv stresa. Ako je baš ludovala tog dana, dodaj i tamjan. Svetlo namesti na LjUBIČASTO. Gospode Bože, molim te zapamti ljubičasto! Ako ostaviš da bude plavo, ponašaće se kao da joj u sobi sija sunce.

 

Nemoj da zaboraviš na njenu flašicu. Ozbiljno ... NEMOJ! Popiće malo vode, pa će da ti traži da skloniš flašicu na njen ormarić. Za pet minuta će ponovo da te pozove za ostatak. A onda će te PONOVO zvati da vratiš to s**nje na ormarić. A onda će, sasvim sigurno,da se probudi u tri ujutru vrišteći kako joj je neko ukrao flašicu. Jednostavno je napuni ponovo i moli se svetom Petru da će da zaspi ponovo. I ne zaboravi na ventilator. To dete se znoji kao prase.

 

 

Doručak! Ha! Podjednako zabavan kao i večera... A možda i zabavniji. Uzmi kafu. MNOGO kafe. Trebaće ti. Peni će hteti pahuljice, ili će možda hteti tost. Šta god radio - DAJ JOJ DA ODABERE KAŠIKU! Kvin će verovatno da uzme ULTIMATIVNU kašiku, a Peni će te ubediti da si joj ostavio najgoru kašiku koja postoji na čitavom svetu. Ponekad joj jednostavno dam viljušku i otkačim je. Doručak će da bude toliko lud da ćeš da zaboraviš da jedeš i počećeš da se treseš od kofeina.

 

Skoro da je vreme za ručak. Počni odmah da piješ.

 

 

Nasapunjaj, isperi, ponovi. Vidimo se u nedelju!

 

O, da... Čisto za slučaj da poželiš da uradiš BILO ŠTA ovog vikenda, srećno. Kvin plače na svakih pet minuta, a za Peni će ti delovati kao da joj jednjak gori na svake četiri sekunde. Stalno će tražiti vodu, što znači da će stalno ići na nošu. Ponekad može da ide sama, a ponekad je totalno beskorisna i za sve će da kuka. Uključujući i to što joj je donji veš "nekako čudan". Obavezno spremi rezevrne gaćice. O, i pošto si me naterao da pobacam skoro sve flašice, ostale su nam samo dve i gotovo sigurno će negde da ih pobaca. Srećno ti u potrazi!

 

 

Ljubim te.

 

Žena -

 

Pogledajte kako da učinite da vaša deca budu uspešna.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EvoneznambogUmi...

    18. avgust 2016 | 19:02

    Pre nego sto osudite zenu, koja ima 300 uloga kad postane majka i to jos 6-toro dece, nema vremena ni da jede, ni da se obuce, zube da opere.... Vi, pogotovo muskarci, pomislite kako bi se vi snasli i da li bi uspeli da postignete sve to! Njoj SVAKA CAST, logicno je da joj dete neko bude neokupano jedno ili dve veceri za redom... NIJE VISE vreme nasih roditelja, baba i prababa, ono lepo i srecno vreme koje su svoju decu lako gajile jer su tadasnje nove generacije bile mirne u odnosu na danasnje gde se sva deca radjaju sa koeficijentom inteligencije ravnim geniju i gde je svako dete hiperaktivno......... Pokusajte ukapirati zenu koja zeli odmor od samo 2 dana, da bi napunila baterije za celu godinu! Pokusajte da ukapirate da je taj isti njen muz na poslu dok je ona u kuci sa vrticem sama bez pomoci, prepuna obaveza, a on naspram nje "ladi j**a"... Mnogo je ona opterecenija nego on, tako da svaka zena i treba da uradi ovakvo nesto, STVARNO, i ostavi svom muzu decu na vikend, da se upozna sa njima... Zar je to lose????? Zene nisu roboti i kucne pomocnice, sluge i pralje kad stvore porodicu, to trebaju muskarci da shvate i prihvate, i one zene koje vole da pametuju a imaju dvoje dece i nikakvu predstavu nemaju sta znaci sestoro imati.... Ova zena je hrabra, deca su joj ziva i zdrava, srecna i vesela, zbrinuta i ucena! Drugo joj ne treba! Zasluzuje odmor!

  • Paja patak

    18. avgust 2016 | 16:02

    Divna majka ne zna kad je poslednji put okupala dete.Ako ne moze da brine o njima nije trebala da ih radja.

  • Poison Ivy

    18. avgust 2016 | 18:23

    Prosto da se čovek zapita šta je uopšte roditeljstvo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA