LAST MINUTE AVIONOM: Grčka i Italija najpovoljnije!

Ako ste u zadnjem trenutku rešili da letujete, onda definitivno posetite agenciju Travelland jer samo kod njih možete naći najpovoljnije last minute ponude

  • 0

U ponudi je pregršt SPECIJALNIH PONUDA za aranžmane sa uključenim autobuskim ili avio prevozom  samo u agenciji Travelland. Osim prevoza obuhvataju i smeštaj na bazi 10 noćenja za termine u avgustu i septembru.

Prelepu Siciliju možete upoznati ukoliko se odlučite i iskoristite last minute paket aranžmane.  Prevoz je avionom, a hoteli imaju odličnu uslugu i smešteni su na savršenim lokacijama. Izdvojili bismo objekat Villa Bianca Resort  4* koji se nalazi preko puta a u centru Đardini Naksosa, nedaleko od mora dočekuje Vas i Hotel Alexander 3*. Hotel Corallo 4* bi takođe mogao biti savršen izbor.

HIT objekat je i šarmantna Villa Athena Hotel 3* smeštena u centru Đardini Naksosa na minut od mora, gde smeštaj rezervišete takođe u paket aranžmanu, dok bi nešto luksuzniji smeštaj bio HIT hotel Sporting Baia Hotel 4* koji se nalazi na samoj plaži i šetalištu.

Foto-ilustracija: Foter/leandrogmuller Foto-ilustracija: Foter/leandrogmuller

Na Kefaloniji, uživajte u HIT OBJEKTIMA Ocean View Hotel 2* Skala  ili  Michalis Studija takođe po specijalnim paketskim cenama za polaske 01.09. i 11.09. i  Na ostrvo Skiatos takođe možete otputovati avionom po specijalnim cenama paket aranžmana.  HIT OBJEKTI su  Paschalis Studija Trulos , Albanis Studija Kolios , Filipos Studija ali i Vila Mesinis koja se nalazi u gradu Skiatosu.

Možete provesti svoj odmor i na ostrvima KRIT i RODOS. Na Rodosu izdvajamo Venus Hotel 2* i Sofia Studija a na Kritu bismo istakli Platanes Studija Retimno.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Apsolutni HIT LETA su i HOTELI u GRČKOJ. U ponudi je hotelski smeštaj za termin boravka od 09.09. i to po specijalnim cenama uz uplaćen avio prevoz. Cene su po sobi, usluga može biti čak i All Inclusive u nekim hotelima, a cene se kreću već od 380eur za sobu.

Ukoliko letujete porodično, posebno će Vas obradovati specijalna ponuda hotela na Halkidikiu gde DETE IMA GRATIS AVIO PREVOZ posebno za termine boravka od 30.08. i 09.09. u hotelima Grand Otel 4* Hanioti ili Grand Victoria 3* Hanioti.

Preporuka su apartmani na poluostrvu Kasandra u mestima Dionisos beach, Hanioti, Kalitea, PolihronoPefkohori  ali i na poluostrvu Atos u mestima Nea Roda i Jerisos.  Na poluostrvu Sitonia gosti agencije Travelland mogu uživati u apartmanima u Metamorfozisu i naravno, po specijalnim cenama paket aranžmana.

Foto: Flickr/Blane Foto: Flickr/Blane

Ekskluzivne last minute popuste na hotelski smeštaj u Grčkoj naći ćete samo u agenciji Travelland. Možete rezervisati smeštaj za luksuzni Porto Carras Resort i to u hotelima Sithonia Thalasso Porto Carras Hotel & Spa 5* i Porto Carras Meliton Thalasso Hotel & Spa 5* koji nude popust do čak 28%.

Za one koji preferiraju Olimpsku regiju ali i All inclusive uslugu, Travelland izdvaja Cronwell Platamon Resort 5* Platamon.

Uz uslugu All inclusive, u luksuznom hotelu na samoj plaži i to uz 33% popusta. Takođe, z agencije Travelland izdvajaju moderan hotel na samoj plaži i restoranom koji gleda na more Cronwell Sermilia Resort 5* Psakoudia koji odobrava popust do čak 28%.

Foto-ilustracija: Profimedia/Oredia Foto-ilustracija: Profimedia/Oredia

Okružen prelepom baštom na samoj plaži, stilski i moderan hotel koji nudi dodir luksuza, kako kažu u agenciji Travelland, jeste Anastasia Resort 5* Nea Skioni koji samo u last minute ponudi možete rezervisati uz 38% popusta.

Hotel iz lanca G-hotela Pallini Beach Hotel 4* Kalithea dočekuje svoje goste čak i u sobama sa pogledom na more uz popust do 24%.

Takođe u kompleksu iz istoimenog lanca, izdvajaju za Vas iz agencije Travelland i hotel Athos Palace Hotel 4*Kalithea, koji možete rezervisati uz iznos popusta do 21%.

Uživajte na prelepoj plaži u luksuznom hotelu Kassandra Palace Hotel 5* Kalithea  uz neverovatan popust do 36%. Na raspolaganju Vam je nov SPA centar sa saunom i salonom lepote. Sve tretmane rade kvalifikovani i iskusni terapeuti. Peškiri za bazen i plažu su besplatni.

Foto-ilustracija: Profimedia/Oredia Foto-ilustracija: Profimedia/Oredia

Iskoristite NAJBOLJU PONUDU LAST MINUTE POPUSTA. Posetite tim poznate turističke agencije Travelland koji će Vam pomoći u izboru destinacije. Pogledajte aranžmane na web prezentaciji www.travelland.rs ili lično u njihovim prostorijama u Dobračinoj 43 u Beogradu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA