≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci, vatrena ljubav je na pomolu! Bikovi, čuvajte se neprijatelja na poslu!

Nova nedelja donosi novi raspored zvezda i planeta. Saznajte šta vas čeka u od 29. avgusta do 4. septembra - da li je na pomolu neka nova ljubav, uspeh u karijeri, zdravstveni problem i još mnogo toga

  • 2

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednih sedam dana. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

www.astrousluge.com

OVAN

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Na početku sedmice ćete imati sukob sa jednim od roditelja ili sa nekim ko je dosta vezan za prostor gde živite. Ovo proizilazi iz tenzije koju osećate već neko vreme pa se savetuje da budete popustljiviji prema drugim članovima porodice. Poslovna situacija se popravlja, a vi ste neko ko ume da naplati ono što je pružio kao uslugu. Vaša karijera će biti dominantna u ovom periodu.

Ljubav: Možete upoznati zrelog partnera preko prijatelja i da budete izuzetno zadovoljni u društvu sa ovom osobom. Partner koji bi vam bio prioritet ovaj put mora biti ostvarena osoba koja je mnoge stvari zaokružila u životu.

Zdravlje: Povedite računa o kostima i povišenom holesterolu u krvi.

BIK

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Aktivno vam je polje neprijatelja kako javnih tako i tajnih. Na nekom nivou imate dovoljno dobar razlog da se pripazite konkurencije i da sa dozom straha prođete naredni period. Imate dovoljno dobar razlog da situaciju na poslu dovoljno dobro sagledate i na neki način pokušate da donesete odlične strategije bez izuzetka. Na taj način vam je uspeh zagarantovan.

Ljubav: Nećete biti nešto zaljubive prirode. Samim tim ćete privlačiti dosta emotivno suve osobe i nećete tek tako lako ulaziti u vezu ako ste slobodni. Za one zauzete važi da će im partner biti dovoljno grub i distanciran.

Zdravlje: Pazite se zubobolje i problema vezanih za kosti.

BLIZANCI

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Ako se bavite privatnim biznisom možete imati izuzetan period pred vama. Imate dovoljno dobre razloge da na neke stvari računate pre nego što se i dogode. Imate sreću da kroz dugogodišnji rad dobijete dovoljno novca i da se ne oseti oskudica ili da dobijete neki sitniji novac za početak. Vaš dzep će proći određene faze i na nekim segmentima morate prvo rupe da zakrpite.

Ljubav: Imate naglašeno polje seksualnosti. Ovde može biti dešavanja ali samo ako imate kvalitetnu osobu pored sebe inače u suprotnom gubite motiv. Mogla bi se desiti dovoljno dobra ponuda od strane prijatelja. Neko bi mogao da vas spoji sa dosta kvalitetnom osobom.

Zdravlje: Ne dozvolite da imate problem sa reproduktivnim organima pa na vreme posetite lekara.

RAK

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Možda ste spremni više da radite iz nekog hobija nego konkretno klasični posao koji vam se na neki način nudi. Kojim god putem da krenete bićete dovoljno dobro plaćeni jer ulažete veliki trud za nešto za šta većina ljudi u vašem okruženju nije u stanju da izdrži i krene napred bez veće podrške. Vaša priroda kardinalnog znaka vam daje pokretačku energijui inicijativu.

Ljubav: Imaćete odlične aspekte za jedan žestok susret sa osobom koja je dosta dominantna i ratoborna. Možete imati i dovoljno dobre aspekte za ulazak u brak svakako.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku jer možete biti skloni povišenom holesterolu.

LAV

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Okrećete se drugim ljudima i ovaj period ćete iskoristiti za nešto konkretnije postavljanje temelja vaših poslovnih mogućnosti. Dovoljno ćete se baviti odnosima sa javnošću kao i konkretnim rutinskim stvarima svakodnevice kako bi što bolje stekli navike koje ćete protežirati na duže vreme.

Ljubav: Vaša ljubav se pokazuje kao dosta hladna i nedovoljno razvijena. Doduše, trigon koji imate donosi nešto solidno lepšu sliku cele situacije u kojoj se vaš partner nalazi. Privlače vas intelektualni tipovi.

Zdravlje: Obratite pažnju na sitne detalje u svom zdravstvenom kartonu kako ne biste imali neprijatnosti koje se ponavljaju.

DEVICA

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Imate dovoljno ideja kako da se sa klijentima dogovorite oko isplate i novog poslovnog aranžmana. Na neki način ste podstaknuti da više doprinosite a što se novca tiče kasnije naplatite. Nije na odmet da se sa klijentima dogovorite o eventualnim detaljima na poslu koji vas okupira u poslednje vreme.

Ljubav: Možete imati odgovornog partnera i na neki način dovoljno otvorenog za sva pitanja vezano za vaš ljubavni život. Možete se osloniti na ovu osobu bez problema.

Zdravlje: Vaši problem su više psihičke prirode bez izuzetka. Možete imati naglašenu hipohondriju.

VAGA

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Imate dosta neprijatne partnere ženskog pola ali u isto vreme dovoljno pouzdane jer su u poslu kojim se vi bavite dovoljno dugo da ne mogu da pogreše. Slobodno se upustite u zajednički poslovni poduhvat koji ćete imati jer ova saradnja definitivno donosi novac.

Ljubav: Vaša strast može dovesti partnera u neprijatnu situaciju jer ste u tajnoj ljubavnoj vezi. Poželjno je da se ponekad distancirate i ne pravite gluposti zbog nečijih stavova koji su po vašem mišlenju prevaziđeni.

Zdravlje: Kontrolišite rad srca i reproduktivne organe.

ŠKORPIJA

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Dovoljno dobro radite svoj posao i nije problem u tome koliko u vašem stavu na određenim segmentima koji vas upozoravaju da treba da se više posvetite detaljima na koje do sada niste obraćali pažnju. Ne možete zaobići lošije aspekte koji vas upozoravaju pa poslušajte njihov savet, koristiće vam.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Vage bi mogla biti vaš favorit ove nedelje. Niste još sigurni ali srce ne možete da prevarite što ćete uvideti već polovinom ove sedmice.

Zdravlje: Imate dovoljno energije ali se morate paziti naglosti i oštrih predmeta.

STRELAC

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Željno ste isčekivali novi početak i ne kajete se zbog svojih odluka jer se ispostavilo da ste na pravom putu. Imate puno pravo da neometano rešite svoje problem i da se na neki način dovedete do jako benefične energije koju ste naravno dočekali ovaj put potpuno u vom fokusu i na pravi način.

Ljubav: Škorpija je idealan partner i nema razloga da se opirete ili izvlačite zbog obaveza koje možda namerno namećete sebi.

Zdravlje: Nemate veće problem osim sitnih problema koje iziskuju detaljniji sistematski pregled.

JARAC

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Imate dovoljno planeta koje su u vašem znaku izuzetno dominantne tako da se možete i dodatno dobro zagrejati na polju karijere, prijatelja i ljubavnog života. Dosta ste sadržajni i neće vam svakako biti dosadno. Turbulencije koje se očekuju daju vam poseban začin na celi situaciju konkretno.

Ljubav: Na ovom polju je još uvek na nivou pregovora kako između sadašnjeg tako i budućeg partnera, što važi za one slobodne. Tapkate u mestu sa razlogom i postavljate se još uvek kritički raspoloženo.

Zdravlje: Ako imate problem sa kostima obratite se što pre svom lekaru.

VODOLIJA

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Otvoreno vam je polje inostranstva na ovom segment i to će biti presudno za vaš novčanik. Kako se posatvite tako ćete i imati šansu da uspete. Jedna muška osoba je ovde izuzetno dominantna na vašem polju uspeha i neko bi mogao da pogura celu situaciju napred i da se ne pokajete.

Ljubav: Lav je idealna prilika za vas. Mala problematika kod vas u vezi ove osobe je u tome što ste na nekoj distance ili ste u drugom gradu pa se naslućuju i velike iluzije na polju emocija.

Zdravlje: Imate problem sa voljom usled emotivne neispunjenosti u fizičkom smislu.

RIBE

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Posao: Imate jednu ustaljenu rutinu i ne želite da se odričete svojih obaveza na tom nivou. Nije na odmet da se dovoljno dobro informišete o novim stvarima jer ako to ne učinite bićete na neki način samokažnjeni. Budite u trendu i pokušajte na neki način da preduhitrite aspekte koji mogu da vam naprave problematičnu situaciju.

Ljubav: Na početku sedmice nećete pokazati neko interesovanje za osobe suprotnog pola koliko ćete po tom pitanju biti otvoreniji od četvrtka jer imate dovoljno namagnetisane aspekte koji podrazumevaju takve događaje.

Zdravlje: Imaćete možda visok krvni pritisak pa se ne odričite terapije koju trenutno imate.

Astrolog: Milica Miholjčić

Izračunajte broj koji određuje vaš životni put i saznajte šta vam numerolozi savetuju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA