≫ 

ANA IVANOVIĆ OTKRILA TAJNU: Evo zašto je toliko lepa! (FOTO)

Naša lepa teniserka, neko je ko ne prestaje da pleni svojom prirodnom lepotom, a evo i kako se neguje

  • 50

Poznato je da naša teniserka Ana Ivanović, gde god da se pojavi, svojim izdanjem sve prisutne ostavi bez daha, umerena šminka njen je zaštitni znak, a njena prirodna lepota nekako uvek dođe u prvi plan.

Ana i Švajni venčani u katoličkoj crkvi: Da li je srpska teniserka promenila veru? (FOTO)

Ana promenila venčanicu i frizuru za venčanje u crkvi (FOTO)

Za strane medije, Ana je konačno otkrila kako brine o sebi i kako se neguje. Ona je izjavila da na svom izgledu najviše može da se zahvali dobrim genima.

- Vrlo je jednostavno, uvek tvrdim da sam prava srećnica jer sam nasledila dobre gene od majke - objasnila je teniserka.

Ivanovićeva je dodala da se tajna njene nege krije u specifičnoj kremi za zaštitu od sunca.

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

- Kao teniserka sam veoma izložena suncu. Dok nisam pronašla ovu jednu sa kojom sam prezadovoljna, mučila sam se stalno. Ostale kreme su mi ulazile u oči, ruke su mi ostajale masne, pa sam imala poteškoća prilikom držanja reketa - rekla je Ana i dodala da je uvek bila zabrinuta da li je njena koža dovoljno zaštićena.

Ona je objasnila da pored kreme sa zaštitnim faktorom redovno koristi i gel za umivanje, pilinge, kremu za dan i noć, i da ponekad pre spavanja na svoje lice stavlja serum.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strava i uzas

    2. septembar 2016 | 11:08

    Bolje da trenira a ne da se samo slika i da ne ispada uvek u 1.kolu

  • Homoljac

    2. septembar 2016 | 08:59

    Devojka stvarno nije uopste lepa koliko je vi hvalite u medijima..

  • sm

    2. septembar 2016 | 10:30

    Kakvi užasni komentari... E moji momci baš niste zadovoljni, i to samim sobom pre svega, jer vas toliko muči to što ženi ide dobro u životu i što joj izabranik nije Srbin. Šta je uradila u tenisu uradila je blizu je tridesete i normalno je da se karijera bliži kraju i da se planira porodica. Nije ona jedina teniserka kod koje stvari idu tim tokom. A Bastijan je nikad neće ostaviti, priželjkujete to jer ga ne poznajete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA