≫ 

DEPILIRANI ILI DLAKAVI: Evo kakve muškarce žene više vole

Muškarci, evo šta zapravo žene misle o vašim velikim bradama, i depiliranju tela, i da li ih to uopšte privlači

  • 10

Pravilo potpunog odsustva dlaka sa ženskog tela, odavno je uvedeno. Ali evolucijom mode i samog čoveka, depiliranje grudi, leđa, i ostalih delova tela postalo je trend i kod muškaraca. A evo kakav je stav žena na ovu temu, i šta one u stvari vole.

Muškarci, brijete li se TAMO DOLE? Evo šta o tome stvarno misle ŽENE!

Evo šta se desi kad muškarci odluče da provere koliko depilacija boli! (VIDEO)

Velika brada, dlakava prsa, žbunje stidnih dlaka ili potpuno glatko obrijani testisi - momci možda trpe čupanje dlaka iz skroz pogrešnih razloga: za utehu ili da bi se osetili svežije u određenim područjima. Ali, ima jedna važna stvar koju muškarci opet nisu uzeli u obzir - nemaju pojma šta žene žele da oni urade sa svojim dlakama?

Koristeći lutke s dlakama zalepljenim po njima, ekipa "Glamoura Hufifngton Posta"  zatražila je mišljenje 3 žena o muškim dlakama i negovanju tih "izraslina", prenosi NetHr.

Ispalo je da momci mirne duše mogu da preskoče uklanjanje dlaka, i to ne samo tamo dole. Ove tri žene vole kad je na muškarcu sve prirodno.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Ono što mi se sviđa na muškarcu je zapravo samo to -, izjavila je jedna od njih, pokazivajući na lutku s punom bradom, pazuhom punih dlaka, dlakavim grudima i neobrijanim stidnim dlakama. U redu, malo je ipak skratila brkove zbog "pristupa".

Dupli standard

Ali, kada su dame govorile o svom telu, ilustrirale su zanimljivu istinu o ulogama polova i očekivanjima lepote: isti standard koji važi za muškarce koji se ne briju, takođe važi i za žene koje se briju.

- Muškarci se danas suočavaju s istim pritiskom kao i žene. Oni moraju biti dlakavi, imati dobru bradu, a žene moraju biti glatke, dupli standardi - , izjavila je jedna od žena.

Pogledajte šta muškarci više vole u porno filmovima, veliku guzu ili bujno poprsje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA